Saç Uzatma Yöntemleri Lütfen yardım edin :(

Saç uzatmada en etkili yöntem nedir?

• Ankete Katılan
    20

tatlisubaligi

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2007
61
0
621
Sakarya
İlk defa saçlarımı bu kadar uzatabilmiştim ve kuaförlere saç kestirmekten çok çekiniyordum. Öte yandan da saçlarımda bir sürü kırık vardı, kestirmek zorundayım. Kendi aklımca bir çözüm buldum bulmaz olaydım...

Önceki gün internette saç kesimini anlatan bir video gördüm ve denemek istedim. Ama sonuç umduğum gibi olmadı, beceremedim. Kuaföre düzelttirmeye gittim. Zaten yeterince kısalmış olan saclarımı iyice budadı ve model namına da hiçbirsey bırakmadı saçlarımda. Başka bir kuaföre gidip tekrar düzelttirmek zorunda kaldım. Düzeldi de ama kısacık kaldı ve bu durum beni çok üzüyor.

Kuaförden çıktığım gibi foruma geldim ve hızlı saç uzatma yöntemlerini aramaya koyuldum. O kadar çok yöntem var ki hangisini deneyeceğimi şaşırdım. Bu konuyla ilgili olanlar, en çok işe yarayan yöntemi benimle paylaşın lütfen....

bemiks badem yagı sinameki karısımı uygula sinameki sacta cıkartıyor ise yarar ama tabi zamanla...

Son düzenleyen: Moderatör:
uzaması için öncelikle uzun bi zaman gerekir
ama sitede uygulanan bakım önerileri var sinemaki turplu su bakım yağları faln öncelikle onları uygularsın uzama hızlanır
bide çok uzun bi süre 1 yıl falan hiç kesme

Çam terebentini saç derinize direkt sürün bakın nasıl uzatıyor.Şampuanda hiçbir işe yaramazmış.

Ben yurt disinda yasiyorum. Camterebentin'i arastirdim.. türkceye cevrildiginde cam yagi oluyor.. dogru mu kizlar ? cam yagi mi bu camterebentin dediginiz ??

kızlaarr biz çam terebentinini yağlı boyayı inceltmek için kullanıyoruz ben şampuanıma karıştırıyorum bizzat derinize uygulamamalısınız bence şampuandayken bile hafif bir kuruluk yapıyor gerisini siz düşünün yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…