Saç Rengi ve Saç Boyama Lütfen yardım edin :(

miss-axi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2010
6
0
86
Slm arkadaşlar.. Ayşegül ben.. Uzun zamandır sitenizi ziyaretçi olarak kontrol edip okuyorum yorumları.. Saçlarımla ilgili birşey danışmak istiyorum sizlere.. Lütfen yardımcı olun Saçlarım sarıydı daha önce üzerene çikolata kahve yaptım diplerim koyu fakat uçlarım çok açık kaldı diplerime göre.. Daha sonra üzerine kestane yaptım çok güzel olmuştu kızıl koyu kahve gibi hoşuma gitmişti.. Fakat yine aynı sorun oldu bi kaç hafta sonra boyam yine aktı uçlarım çok açıldı diplerim koyu kaldı.. Kahve serisini demek istiyorum.. Işıltılı kahve.. Sizce tutar mı bu konuda yardım istiyorum bilen arkadaşlarımdan.. Yarın boyamı alıp boyamak istiyorum.. Nasıl bi renk olur ve tüm saçım aynı renk tonunda olur mu.. bilmiyorumkismile Şimdiden herkese tşk ediyorum :) :kedi:

Ayşegülcüm aramıza hoşgeldin önceliklea.s.
altta sarı varken sacını koyuya boyadıgın zaman maalesef bı sure boyle sorunlarla karsılasıyorsun canım ışıltılı kahve daha acık tonda cıkacagı ıcın ben sana tavsıye etme cunku sacın suan ıkı renk tonundaysa onu boyayınca üç renk olacak tonlamalar...sen yıne cukulata kahve tonlarında kal yada kestane ama dıplerım koyu dedıgın ıcın boyayı yaparken once saclarının uç kısımlarına sur boyayı ve yaklasık 30 dakıka sadece uclarda boyalı bekle sonra dıp kısımlarına sur yanı yıkamayabır 10 dakıka kala felan.yanı herkes dıp boya yapar ya sen tam tersını yapacaksın .benımde bole olmustu zamanında bıkac renk vardı kafamda ama sımdı duzelttım çok şukur...

Hoşbuldummm :) Cvp için çok tşkler.. Aslında açmakla kapatmak arasında kaldım.. Bahar geldi açık istiyorum biraz.. Kahvede koyu düşer diyo herkes.. P... Yoğun renk açıcı kullansam önce açsam ve üzerine kumral ya da karamel tarzında bir şey yapsam nasıl olur acaba.. Öğrencilerim açık renk daha güzel duruyo dediler ve aklımı çeldiler biraz :) Beyaz, buğday karışımı bi tenim var :kedi: Açık mı yapıyım koyu mu Kararsızım

eğer kızıllar varsa tutmayabilir. daha koyu bir renge boya bence

Boyam güneşte koyu karamel gibi duruyo.. Çok koyu yapmak istemiyorum.. Açmak için belime kadar olan canlı saçlarımı yıprattım... Doğal yollarla açmak istiyorum birazda olsa açık olsun diyorum bilmiyorum.. Kararsızlığım beni bitiriyo :) Cvp için tşk ederim :)

:) evet bnde maalesef saçlarımı açtırıp yıprattım ama doğal yollarla açılmıyo bildiğim kadarıyla. açık kahverengi deneyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…