Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar lütfen yardım edin!

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

emexit

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2010
9
0
86
merhaba arkadaşlar bugün aranıza katıldım.. katılmamın tek nedeni saçlarım.. artık o kadar üzülüyorum ki hallerine depresyona girmeme az kaldı:) saçlarım yapı itibariyle ince telli ve seyrek ama saç diplerim görünmüyor.. saç derimde strese bağlı olarak çıkan egzamalardan var ne yaparsam yapayım gitmediler 6 yıldır uğraşıyorum bir çözüm bulabilmiş değilim.. saçı boyamak saç tellerini az da olsa kalınlaştırıyor dedikleri için 2 defa saçımı boyadım ama çok pişmanım.. ilk boyandığında harika bir görünüm ama daha sonra felaket derecede yıpranmış bir görünüm oldu..şuan saçlarım berbat durumda.. daha 1 ay öncesinde kırıklarını aldırmama rağmen uçları incecik ve kırılmış halde çok cansız.. bu kadar kötü değildi doğal halinden memnundum aslında keşke hiçbir şey yapmasaydım.. o kadar azaldı ki dışarı bile çıkmak istemiyorum bu halde.. kısa kestirsem diyorum o da bana hiç yakışmıyor şuan omuzlarımdan biraz daha aşağıda uzunlukları ama çok azlar ve yıpranıklar.. iyice takıntı haline geldi bende çok üzülüyorum bu duruma kesin bir çözüm istiyorum ama şu aralar maddi olarak sıkıntım var o yüzden çok harcama yapamam bana fiyatı uygun ve gerçekten işe yarayacak çözümler sunarsanız inanın çok mutlu olurum.. yardımlarınızı bekliyorum şimdiden çok teşekkürler:)

okuyan olmuş ama ne yazık ki cevap yazan olmamış.. çok zor bir şey mi istedim ki:)

tatlım egzamanın tedavısını bılmıyorum ama benım saclarım cok dokuluyodu kı berbat olmustu artık akıyodu resmen.ben bakım yaparak kendıne getrmıstım cam terebentını ve badem yagını sampuanıma koymustum 1er kapak. 1 er tanede bepanten bemıx ve evıgen ampulu sampuanıma kırmıstım cok ıı gelmıstı cok guclenmıstı bıde badem yagının ıcıne aynı ampullerı kırmıstım haftada 1 de sacıma onu suruyodum 2 sa beklıodum suan saclarım ıyı durumda bıraz dokulmeye basladı drek cam terebentınını aldım ama egzama sorunu yasamadıım ıcın smdı ters tepkı falan yapar mı bılmıyorum cnm bnm

slm canim sarimsakli sampuan dökülmeye iyi geliyomus bi dene istersen bide kiriklara sac uzzatma topiginde anneannemin sac uzatma yöntemi diye bitopik var oraya bak saci acayip yumusatiyo canlilik kazandiriyo dene istersen

teşekkür ederim.. ben bi deniyim bu yöntemleri işe yararlarsa yazarım ki herkes yararlansın

arkadaslar lütfen yardım edin benim saclarım düzleşticiden yandı ve kestim ama yine aynı badem yağı krem filan kullanıom lütfen yardım edin önerilerinizi yazın lütfen!...

arkadaşlar ben 500 mllik tresan şampuanın içine bir kapak çam terebentin bir kapak badem yağı 2 ampul evigen 2 ampul bephanten koydum iyice çalkaladım onu kullanmaya başladım 2-3 kere yıkadım daha ama iyi geldiğini hissediyorum isterseniz deneyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…