arkadaşlarım,
sürekli sizleri ve yapmış olduğumuz fikir teatilerini okuyor ve inanın güç buluyorum.
hepinize paylaşımlarınız için teşekkürler.
benim çok büyük bir sıkıntım var.
eşim ekim ayında eşim varikosel ameliyatı oldu. ve ondan sonra hayatımız kabusua döndü.
eşimde hormonel bozukluk başladı. ve sperm sayısıda değişmedi herşey ama herşey dahada kötüleşti ameliyat olduğundan bu yana cinsel hayatımız sonlandı.
şuan cinsel hayatımız yok oldu. bu tam olarak ikdidarsızlık değil. eşimin yaşadı istediği halde cinselliği yaşaamamaya başladık. yapamıyor isteyemiyorum diyor.
prolaktini çok yüksek çıkıyor. bu neden olabilirmi?
ona soruyorum. başkasımı var diye hayır diyor kaldı ki asla sanmamama rağmen soruyorum.
soruyarum sevmiyormusun çok seviyorum seni diyor.
peki sorun ne diyorum bilmiyorum cinselliği yaşamak istiyorum ama yapamıyorum diyor.
bu bir sorun belki bazılarınıza saçma gelebilir bu sorun ama bu sorun çünkü ortada aile birliği paylaşımı var. yani demek istediğim şu ki sizlerde yaşadınız mı yani ameliyattan sonra oldumu. belkide sorun bendedir. eşimin cinsel olarak tatmin edememden kaynaklı bir durum üstüne bebek isteğinin tavana vurması ile olunan ameliyat onu benden uzaklaştırmıştır.
bunu asla düşünmek istemezdim dününemezdim tanıyorum eşimi çünkü ama belki başka biri vardır ve söylemiyordur ve ben saf salak kadınımdır.
arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum yada böyle birşeyle baş ettiyseniz neler yaptız.
bildiğiniz bir yol varmı...