• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Lütfen Yardım Edin

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

baharef79

papatya
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
46
Yer
Avustralya

arkadaşlarım,

sürekli sizleri ve yapmış olduğumuz fikir teatilerini okuyor ve inanın güç buluyorum.

hepinize paylaşımlarınız için teşekkürler.

benim çok büyük bir sıkıntım var.

eşim ekim ayında eşim varikosel ameliyatı oldu. ve ondan sonra hayatımız kabusua döndü.

eşimde hormonel bozukluk başladı. ve sperm sayısıda değişmedi herşey ama herşey dahada kötüleşti ameliyat olduğundan bu yana cinsel hayatımız sonlandı.

şuan cinsel hayatımız yok oldu. bu tam olarak ikdidarsızlık değil. eşimin yaşadı istediği halde cinselliği yaşaamamaya başladık. yapamıyor isteyemiyorum diyor.

prolaktini çok yüksek çıkıyor. bu neden olabilirmi?
ona soruyorum. başkasımı var diye hayır diyor kaldı ki asla sanmamama rağmen soruyorum.
soruyarum sevmiyormusun çok seviyorum seni diyor.
peki sorun ne diyorum bilmiyorum cinselliği yaşamak istiyorum ama yapamıyorum diyor.

bu bir sorun belki bazılarınıza saçma gelebilir bu sorun ama bu sorun çünkü ortada aile birliği paylaşımı var. yani demek istediğim şu ki sizlerde yaşadınız mı yani ameliyattan sonra oldumu. belkide sorun bendedir. eşimin cinsel olarak tatmin edememden kaynaklı bir durum üstüne bebek isteğinin tavana vurması ile olunan ameliyat onu benden uzaklaştırmıştır.
bunu asla düşünmek istemezdim dününemezdim tanıyorum eşimi çünkü ama belki başka biri vardır ve söylemiyordur ve ben saf salak kadınımdır.

arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum yada böyle birşeyle baş ettiyseniz neler yaptız.

bildiğiniz bir yol varmı...

canım slm öncelıkle kendıni çok strese sokma biraz rahat ol.. erkeklerde zman zman olan bir şey bu rahatsızlıgının tam anlamını bilmıyorum ama o yüzden değildir.. biraz eşinin kendını toplarmasına izin ver bir kaç gün o konudan uzak durun farklı uğraşlar edinin . eminim bu duruma eşin senden daha çok üzülüyordur ama sana belli etmıyordur...biraz sabret benımde ilk evlendıgım zmanlar oldu ama zamanla geçti.. zamana bırak biraz. üzme kendını . eminim eşin senı çok sevıyordur aklına başka şey getırme yoksa da adamın kafasına sokuyorsun :) güçlü bir kadın oldugunu hissettim.. sağlıcakla kal.

canım geçmiş olsun bence de zamanla geçecektir birazcık bebek fikrinden uzaklaşın.benim eşim de varikosel ameliyatı olacak ama ben ondan olduğunu sanmıyorum bence psikolojik bi durum.umarım tez zamanda düzelir...

keşke varikosel ameliyatı olmasaydı diyorum bazen.
keşke hiç bu yollara baş vurmasaydım ama ben bebekten çok onu düşündüm çift taraflı varikoseldi.
ve böbrekleri iflasa götürecek cinstendi. bebekten çok bunun için istedim. tüm yaptırdığım tahlilerde onun içindi. ben kötülüğünü istemedim ki onun.
ama tabi bebek için olduğunu biliyordu ve oldu. ama ben keşke ben bebek istemeseydim.
bıktım artık bence o ve ben sevgimizi kaybettik. belkide bu evlilik bitmeli...
o benimle mutlu olmadığındandır. herşey ben olmazsam mutlu olacaksa olmayayım haytında....

hiç bilmiyorum neyaapacağımı..

keşke varikosel ameliyatı olmasaydı diyorum bazen.
keşke hiç bu yollara baş vurmasaydım ama ben bebekten çok onu düşündüm çift taraflı varikoseldi.
ve böbrekleri iflasa götürecek cinstendi. bebekten çok bunun için istedim. tüm yaptırdığım tahlilerde onun içindi. ben kötülüğünü istemedim ki onun.
ama tabi bebek için olduğunu biliyordu ve oldu. ama ben keşke ben bebek istemeseydim.
bıktım artık bence o ve ben sevgimizi kaybettik. belkide bu evlilik bitmeli...
o benimle mutlu olmadığındandır. herşey ben olmazsam mutlu olacaksa olmayayım haytında....

hiç bilmiyorum neyaapacağımı..

Sevgili arkadaşım ikinizinde psikolojisini bozmuş bu durum öncelikle sakin ol o durumdan dolayı bunalımda belliki en azından sen dimdik ayakta kal ona destek ol adamcağız kendine gelsin evlilik bitmeli dersen farklı anlaşılır bunu ona yansıtma herşey dahada kötüleşir sana düşen görev ona her durumda yanında olduğun hissini vermek ..unutma herşey daha güzel olacak...Sevgiler

Back