Lütfen yardım edin 🤦🏻‍♀️

Tesla58

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2019
630
466
28
Bu ay sat 9 Ekim bat da 10 Kasım adetin 3. Günü ilk kez femara kullandım 5 gün boyunca hemen yumurtladım mı fark edemedim temizlik yaptım dikkat etmedim açıkçası ama değerlendirdim fırsat buldukça. Bu Pzt yumurtlalıklarımda ağrı şişkinlik hissettim şeffaf yapışkan akıntım oldu, herhalde geç yumurtladım dedim 3 gün sürdü bu durum erken gebelik yaptım sonuç negatif. Dün afedersiniz ilişki esnasında kasıklarımda bir doluluk aşırı ağrım oldu. Femara kullananlar akıl verebilir misiniz ihtiyacım var

Gec yumurtlamis olabilirmisin acaba.. yapiskan akinti yumurtlama olabilir.. femarayi bende kullandim 2. Ay ilaci aldiktan sonraki beklenen adetim baya gecmisti test yaptim oyle cikmisti beklemiyodum cunku lekelenme yasiyordum meger o zaman hamileymisim.. bence adetin gecmesini bekle test icin garanti olur test sonuclarin

ben femara degıl de klomen kullandım ılac bıtımınde dr yumurta buyumus mu catlıyor mu catlatmaya gerek var mı dıye baktı. sonucta ılac ıse yarıyor mukac yumurta buyuyor dıye gormesı lazımdı. kiste de donusmus ve dolgunluk agrı hısı olustutuyor olabılır. adet dongusu bıle olmayan bırıydım. ılacı 3.gun kullandıgımda 10. gun kontrol 14. gun kontrol seklınde gıtmıstık. genelde catlatma ıgnesıne gerek kaldı.

Yaaa inşallah benimki de öyle olur şuan moral olarak o kadar ihtiyacım var ki buna sizin Belirtileriniz neydi

Yok canım beni kontrole çağırması kendisi çatlar diye bir yandan da kist korkusu var daha önde hiç kistim olmadı bilmiyorum nasıl belşrtş veriyor sizin oldu mu bebek

Tam olarak nasıl bir akıl ya da yardım istiyorsunuz anlamadım

Yok canım beni kontrole çağırması kendisi çatlar diye bir yandan da kist korkusu var daha önde hiç kistim olmadı bilmiyorum nasıl belşrtş veriyor sizin oldu mu bebek
benım bı oglum var 3 yasına gırıcek :) onda gormustum tedavı :) valla 5 cm ye kadar buyumustu catlamayan yumurtalarım bı ara . yere anı egıldıgımde kasıgımda bısı patlıyorcasına bı acı bıle hıssettırıyordu. acılıdır. ama hepsı 5 cm olmaz tabı. bazısı daha kucuktu vs. ama eger hamıleysen ılla gunun gecmesıne gerek yok kı erken gebelık testını sevmem ben. normal testle de 2 gun kala cıkıyor cıkacak olan ::)

Allah bağışlasın orası öyle tabi de nefis bekleyemiyor

Yani böyle bişey yaşayan var mı danışmak istemiştim ilk defa yaşıyorum tecrübesizim
Sizin yaşadıklarınız yumurtlamaya ilişkin semptomlar gebelik belirtileri böyle değil. Femara'yı doktor kontrolünde mi kullandınız? Yumurtlama takibi yapması lazım çünkü.

Sizin yaşadıklarınız yumurtlamaya ilişkin semptomlar gebelik belirtileri böyle değil. Femara'yı doktor kontrolünde mi kullandınız? Yumurtlama takibi yapması lazım çünkü.
Hayır yapmadı çatlar diye zaten tuhaf olan adete 1 hafta kala bu belirtiyi yaşamış olmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…