Lütfen yardım edin

meraklimelahat23

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
14
Puanlar
18
Kızlar merhaba 05.04.2024 tarihinde adet oldum ardından 28.04.2024 tarihinde korumasız ilişkim oldu fakat boşalma vb durum olmadı aynı zamanda ovuasyon döngümden baya uzaktım. 30.04.2024 tarihinde ise regl oldum (3 gün erken) normalde 28 günde bir düzenli regl olurum. Bu ay 27 yada 28 inde olmam gerekiyor fakat belirtim yok. Sorum şu hamilelik ihtimali var mıdır ve ovurlasyon gününden bu kadar uzakken ve boşalma olmamısken yani ihtimal hepten düşükken neden regl olacakmış gibi hissetmiyorum?

Kendini stres yapma en başta bence bu da regli geciktiriyor. Seninde dediğin gibi ihtimal çok düşük zaten 1 hafta daha bekle baktın olmadın yine test yaparsın

Kendini stres yapma en başta bence bu da regli geciktiriyor. Seninde dediğin gibi ihtimal çok düşük zaten 1 hafta daha bekle baktın olmadın yine test yaparsın
Çok stres yaptım regl oldum iliskiden 2 gun sonra ihtimal neredeyse 0 biliyorum ama yine de deli gibi evham yapıyoruk

Çok stres yaptım regl oldum iliskiden 2 gun sonra ihtimal neredeyse 0 biliyorum ama yine de deli gibi evham yapıyoruk
Bence stres hiç yapmana bile gerek yok içini rahatlatmak için söylemiyorum gerçeği söylemek gerekirse çook düşükk bir ihtimal hamile olman. Üstüne regl oldum diyorsun çünkü tutunamaz bile. Sağlıklı İnsanlar bile aylarca deniyor çocuk için o kadar kolay değil hamile olmak bu yüzden evham yapma kafandan at reglini olursun canım

Iliskiden 30 gün sonra idrarda gebelik testi kesin sonuç verir mi? Ona göre ondan yapiyim bari içim rahatlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…