Lütfen yardım edin

samsunlu5555

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2022
949
172
23
Kızlar normalde 7 sinde hasta olmam gerekiyordu ama olmadım kan verdim 2.0 çıktı doktor da 3 gün sonra tekrar etmemi söyledi belirtilerim miğde bulantısı baş dönmesi bide fazlasıyla akıntım var yaşayan varmı acaba bide yaptığım testi ekliyorum kan verdiğim gün yapmıştım
IMG_20221206_152054.jpg

Kızlar normalde 7 sinde hasta olmam gerekiyordu ama olmadım kan verdim 2.0 çıktı doktor da 3 gün sonra tekrar etmemi söyledi belirtilerim miğde bulantısı baş dönmesi bide fazlasıyla akıntım var yaşayan varmı acaba bide yaptığım testi ekliyorum kan verdiğim gün yapmıştım Eki Görüntüle 3174833
Çok yeni olabilir geç döllenme bende bu gün öğrendim inşallah rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin

Kızlar normalde 7 sinde hasta olmam gerekiyordu ama olmadım kan verdim 2.0 çıktı doktor da 3 gün sonra tekrar etmemi söyledi belirtilerim miğde bulantısı baş dönmesi bide fazlasıyla akıntım var yaşayan varmı acaba bide yaptığım testi ekliyorum kan verdiğim gün yapmıştım Eki Görüntüle 3174833
Gec dollenme olabilir muhakkak gebelik var gozukuyor kan testini tekrarlayin hayirli olsun

X