• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardım edin

medusa-a

Believe in yourself ⭐️
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2018
351
174
53
32
6haftalık hamileyim. Henüz yeni öğrendim geçtiğimiz cumartesi günü kahverengi lekelenmem vardı korktum acile gittim doktor bir şey görmedi herhangi bir ilaç vermedi gönderdi. Lekelenmem devam edince üç gün sonra poliklinikten randevu aldım orda da muayene oldum kese göründü bebeğin kalbini dinledim gayet sağlıklı bir sıkıntı yok dedi doktor ne olur ne olmaz diye progestan verdi. Bende sevindim bebeğe bir şey olmadı diye. Az önce tuvalete gittim peçetede bir miktar koyu renk kan gördüm çok korkuyorum başına böyle bir şey gelen oldu mu? İlk gebeliğim bebeğimi kaybetmek istemiyorum

Gebelikte açık pembe rengin düşük olduğunu biliyorum,kahverengi lekelenmenin sorun olmadığını biliyorum ama çok koyu renk kanı bilemedim açıkçası.Doktor numarasını vermedi mi bir arayıp sorsanız paniklediyseniz.Geçmiş ve hayırlısı olsun.

Gebelikte açık pembe rengin düşük olduğunu biliyorum,kahverengi lekelenmenin sorun olmadığını biliyorum ama çok koyu renk kanı bilemedim açıkçası.Doktor numarasını vermedi mi bir arayıp sorsanız paniklediyseniz.Geçmiş ve hayırlısı olsun.
Doktoru aradım hastanede değilmiş pazartesi günü randevu al gel dedi o zamana kadar nasıl bekleyeceğim ki şu an yakınımda hastane yok eşimin işten gelmesini bekleyeceğim mecbur. Nasıl anlatayım size adetin ilk günü olan kanama gibi. Çok teşekkür ederim inşallah bebeğim benimledir 🙏😕

Back