Lütfen yardım edin

Eylemmmmmmmn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2017
12
4
86
26
Sevgilimle sürtünme yoluyla bir şey yaşadım onda pantolon ve çamaşır bende de pantolon ve çamaşır vardı pantolonumda biraz ıslaklık vardı bir ay oldu yeni adet zamanım bir gün gecikti çok korkuyorum

Bu şekilde hamile kalmanız mümkün değil korkmayın, stresten gecikme yaşamış olabilirsiniz, rahat olun ve papatya çayı tüketin bir probleminiz yoksa.

Çok fazla stres yaptım ve çok korkuyorum hiç gecikmezdi çünkü imkansız olduğunu biliyorum ama insan bu durumda şüphe etmeden duramıyor papatya çayı içtim bir kere daha içerim teşekkür ederim

Çok fazla stres yaptım ve çok korkuyorum hiç gecikmezdi çünkü imkansız olduğunu biliyorum ama insan bu durumda şüphe etmeden duramıyor papatya çayı içtim bir kere daha içerim teşekkür ederim
Valla biz ayda 12 13 kez cinsel birliktelik yaşıyoruz kocamla 2 buçuk senedir hamile kalamadim eğer siz bu şekilde hamileyseniz bı de öyle deneyelim

Valla biz ayda 12 13 kez cinsel birliktelik yaşıyoruz kocamla 2 buçuk senedir hamile kalamadim eğer siz bu şekilde hamileyseniz bı de öyle deneyelim
İmkansız olduğunun farkındayım sadece fikir almak istedim çok fazla stres yaptığım için

Bu şekilde hamilelik olmaz. Hamile değilsiniz.

Korkma canım anlattığın şekilde ise hamile kalmazsın test de yapmışsın negetif miş strese girdikçe reglin gecikir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…