• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lutfen yardim edin

seftalii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2021
20
8
1
28
28 martta prezervatifle korunarak iliskiye girdim. 12 nisanda regl oldum (olmam gereken gunde oldum 1-2 gun oynar normade onceki ay 14 unde olmustum o ay 12 sinde oldum). Reglimin uzerinden 1 ay gecti 1 haftadir sol yumurtalik tarafinda agrim var. Doktora gittim ultrasonla bakti yumurtlama donemindesin dedi yumurta kalintisi gordugunu soyledi. Onun disinda anormal bir durum yok dedi. Agrimin yumurtalama doneminden kaynaklanabilicegini soyledi Yumurta kalintisi ne demek aklima cok takildi hamile olabilir miyim ? Ihtimal vermiyorum ama kafama taktim cok korkuyorum

Son düzenleme:
İlişkiden sonra adet olmuşsun unut artık hamile olma ihtimalini.
Yumurtlama döneminde adet ağrısı gibi ağrımız olur, şeffaf akıntı olur bu o günlerde hamile kalma ihtimalimizin yüksek olduğunu gösterir.

İlişkiden sonra adet olmuşsun unut artık hamile olma ihtimalini.
Yumurtlama döneminde adet ağrısı gibi ağrımız olur, şeffaf akıntı olur bu o günlerde hamile kalma ihtimalimizin yüksek olduğunu gösterir.
Adet olup hamile olan duydum az bir ihtimalmis ama varmis boyle olanlar o yuzden de kafama cok taktim. Simdi tekrar doktordan randevu aldim ama gitmeye korkuyorum cunku evli degilim nasil soylerim bilmiyorum. Daha once doktora gittim bir kac gun once yumurta parcasi var dedi idrar yolu enfeksiyonu var mi diye bakti yoktu

Adet olup hamile olan duydum az bir ihtimalmis ama varmis boyle olanlar o yuzden de kafama cok taktim. Simdi tekrar doktordan randevu aldim ama gitmeye korkuyorum cunku evli degilim nasil soylerim bilmiyorum. Daha once doktora gittim bir kac gun once yumurta parcasi var dedi idrar yolu enfeksiyonu var mi diye bakti yoktu

Korkma sen, prezervatif kullanmışsınız zaten olmaz bir şey

28 martta prezervatifle korunarak iliskiye girdim. 12 nisanda regl oldum (olmam gereken gunde oldum 1-2 gun oynar normade onceki ay 14 unde olmustum o ay 12 sinde oldum). Reglimin uzerinden 1 ay gecti 1 haftadir sol yumurtalik tarafinda agrim var agri hareket edince oluyor ama her zaman olmuyor. Doktora gittim ultrasonla bakti yumurtlama donemindesin dedi yumurta kalintisi gordugunu soyledi. Onun disinda anormal bir durum yok dedi. Agrimin yumurtalama doneminden kaynaklanabilicegini soyledi Yumurta kalintisi ne demek aklima cok takildi hamile olabilir miyim ? Ihtimal vermiyorum ama kafama taktim cok korkuyorum
Gebelik olsaydi usg de doktor bunu anlardı. Rahim duvarın kalınlaşmış der gebelik ihtimalininden bahsederdi. Yumurta kalıntısında dollenememis atılmaya hazir yumurtadir belkide

Back