• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardım edin

nazlikiz99

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2020
14
5
1
25
Merhaba bisey sormak istiyorum son adetim 30 kasım -4 aralık duphaston 10 mg kullaniyordum adetim duzenli oluyordu 2-4 ocak arası pembemsi gibi lekelenmem oldu ocak 7/ 10/ 13/ 20 korunmasız ilişkim oldu ama 18 ocakta acık kahverengi lekelenmem oldu ve sadece 1 gün sürdü 21 ocak idrar testi yaptım negatif cıktı hamile olabilir miyim lütfen cevap verin

Merhaba bisey sormak istiyorum son adetim 30 kasım -4 aralık duphaston 10 mg kullaniyordum adetim duzenli oluyordu 2-4 ocak arası pembemsi gibi lekelenmem oldu ocak 7/ 10/ 13/ 20 korunmasız ilişkim oldu ama 18 ocakta acık kahverengi lekelenmem oldu ve sadece 1 gün sürdü 21 ocak idrar testi yaptım negatif cıktı hamile olabilir miyim lütfen cevap verin
Âdet gününüze ne kadar var

İdrar testini çok erken yapmışsınız olsada çıkmaz zaten,yerleşme kanamasına benziyor açık kahve gelen lekelenme ama adet tarihini bekleyin, adet gecikmeye geçerse kan testi yaptırın Kesin sonuç için.

Daha adet döneminize cok var test yapmanız manasız.10 gun daha bekleyin.Hamile kalmak isyemiyorsanjz kondom kullanın.

Back