1 yaşına yeni girmiş kızım var ben demirden dolayı sürekli benimle zaman geçirdi babamız izinde fakat 3 aydır çalışmaya yardıma gidiyor sürekli evde vakit geçiriyoruz aslında ilgili bir baba fakat kızım sadece bana geliyor benimle oynuyor 2 saniye yalnız bırakamıyorum arkandan ağlıyor tuvalete bile giremez oldum bırakın yemek temizlik yapmayı son bir haftadır 1 yaşa tamam mı bilmiyorum azı dişini çıkartıyor artı 1 yaş aşıları ne oldu huyu suyu her şey değişti artık evde mi sıkıldı bilmiyorum son 5 aydır hiçbir şekilde dışarı çıkmıyoruz geçen hafta 1 yaş aşıları na gittik sadece tecrübeli anneler böyle durumda karşılaştılar mı ne yapmam gerekiyor yardımcı olan da yok kendi annem vefat etti kayınvalidemle ilgisiz görümcem bekar çocuğu yok yani eşinden ayrılmış 40 yaşında tecrübesi yok diyim ailede başka kimse yok yardım edebilecek işimde yardımcı oluyor her konuda ama çocuk sürekli kendini yerlere atıp ağlama krizine girmeye başladı ne yapmam gerekiyor bu konuda fikirlerinize ihtiyacım var