• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen yardım edin

ziyaretciasd

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Mart 2020
5
0
1
23
1 mart tarihinde regl oldum 8 martta yüzeysel ilişkim oldu herahangi bir boşalma olmadı beklenilen regl tarihim 29 mart fakat bugün kahverengi bir leke oldu yapısı sümük gibi hamile miyim?

Yok kız sanmıyorum ya .. test yapsana olmadı adet başlangıcı olabilir çünkü günün yarın ..

düşünmeye başlayınca midemi bulandırdım sanırım psikolojik olarak 3 gün midem bulandı yemek yemedim

Psikolojiktir ya hem oyle hamile kalmak şimdi imkansız gibi .. bekle yarına kadar adet olursun zaten ☺️

tatlım Öncelikle hamile olman için içine boşalması gerekiyor ve her içine boşaldığında da hemen hamile kalacaksın diye bir şey yok kahverengi lekenin gelmesinin bir çok sebebi olabilir bence Doktora gidip Muayene olmalısın ve korumanın tavsiye ediyorum

1 mart tarihinde regl oldum 8 martta yüzeysel ilişkim oldu herahangi bir boşalma olmadı beklenilen regl tarihim 29 mart fakat bugün kahverengi bir leke oldu yapısı sümük gibi hamile miyim?

Forum kuralları gereği içerik silmiyoruz maalesef.Yeni üye olduğunuz için bu kez ceza vermedik ama bir daha silmeyiniz lütfen...

Back