• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Lütfen yardım edin

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Gozdekelebek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2019
110
47
18
Neler yapıp bebek sahibi oldunuz çok istiyorum anne olmayı rabbim isteyen herkese versin

Amiinn canım inşaALLAH.. ne kadar süredir çocuk sahibi olmaya.çalışıyorsunuz ? Hiç doktora gittiniz mi ?

Canım, Önce eşim de bende tüm kontrollerimizi yaptırdik.Hicbir sorun çikmadi.Bir düşüğüm oldu bu arada akabinde yine bekledik.Olmayinca aşilama icin hastane hsg cekilmemi istedi.Bu donemde oyle cok kafaya takmistim ki anlatamam.Hsg cekildikten sonra asilama icin 2 3 ayimiz vardi.Ben akisina biraktim.Hic dusunmedim.O ay hsg cekildigi ay dogru duzgun iliski bile olmadi.Ustumuzde ki baski yuzunden akisina biraktik.O ay hamile kalmisim.
Kisacasi istiyorum illa olucak diye asla paralama unut keyfine bak testlerini yaptir.(Mutlaka hsg cektir.Benim hsg de tuplerim acik cikti ikiside )

Neler yapıp bebek sahibi oldunuz çok istiyorum anne olmayı rabbim isteyen herkese versin
Amin canım ben 7 ay hiç bir ayı es geçmeden takvime göre uyguladım canım ama sonu hep hüsran sonra geçen ay ovulasyon testine başladım bu siteden bi arkadaşımın tavsiyesi ile ve iyikide almışım telefon uygulaması yumurtlama dönemimi 18 gösterdi ovulasyon testi 15 i yani hep kaçırmışım ve yumurtlama günümde 3 gün üst üste birlikte oldum şuan 3 haftalık hamileyim canım Allah isteyen herkes e nasip etsin canım 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Amin canım 🌷 ben henüz anne olamadım ama bu ay her zamankinden daha umutluyum :KK49: bugün ovulasyon testine başladım ilk kez,inşallah yumurtlama günlerini tespit edip değerlendirebiliriz,ayrıca bugün incir kürüne başladım eşim için de keçiboynuzu kaynatıp suyunu içirdim bi de keçiboynuzu pekmezi aldım,elimizden geleni yapıp dua edip bekleyeceğiz bakalım,inşallah siz de ben de tüm isteyenlere rabbim en kısa zamanda müjdeli haberi nasip etsin :dua::KK200:

Amin canım 🌷 ben henüz anne olamadım ama bu ay her zamankinden daha umutluyum :KK49: bugün ovulasyon testine başladım ilk kez,inşallah yumurtlama günlerini tespit edip değerlendirebiliriz,ayrıca bugün incir kürüne başladım eşim için de keçiboynuzu kaynatıp suyunu içirdim bi de keçiboynuzu pekmezi aldım,elimizden geleni yapıp dua edip bekleyeceğiz bakalım,inşallah siz de ben de tüm isteyenlere rabbim en kısa zamanda müjdeli haberi nasip etsin :dua::KK200:
Amin kuzum amin rabbim hakedene versin kimsenin kucağı boş kalmasın

Back