Aaaa Ben İnsan kalıbıyla değil kalbiyle insandır... Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 30 Nisan 2019 1.523 2.226 83 3 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Aaaa Ben #1 Selam kızlar benim sigortam var salı devlette doktor film çekip ya kanal tedavisi yada dolgu olur dedi dolgu olursa para alırlarmı yada kanal tedavisi olursa da aynı şekilde para alırlar mı ne kadar alırlar lütfen bilgi verin:)
Selam kızlar benim sigortam var salı devlette doktor film çekip ya kanal tedavisi yada dolgu olur dedi dolgu olursa para alırlarmı yada kanal tedavisi olursa da aynı şekilde para alırlar mı ne kadar alırlar lütfen bilgi verin:)
S Sebnem1453 Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 2 Ağustos 2018 596 631 103 31 3 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Aaaa Ben #2 Sigorta olduğu için para ödemiyosunuz :) geçen gün bende gittim devlette kanal + dolgu yaptirdım
Aaaa Ben İnsan kalıbıyla değil kalbiyle insandır... Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 30 Nisan 2019 1.523 2.226 83 3 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Aaaa Ben #3 Sebnem1453 .!.: Sigorta olduğu için para ödemiyosunuz :) geçen gün bende gittim devlette kanal + dolgu yaptirdım Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim canım:)
Sebnem1453 .!.: Sigorta olduğu için para ödemiyosunuz :) geçen gün bende gittim devlette kanal + dolgu yaptirdım Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim canım:)