• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardım edin

• Konu Sahibi Konu Sahibi Aqqes
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Aqqes

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2017
917
182
33
merhaba arkadaşlar ben çok rahatsızım mutsuzum ne yapsam mutlu olamıyorum nefes alamıyorum kendime zarar veriyorum boynum yüzüm hep çizik psikiyatriyede gittim ilaç kullanıyorum 1 senedir ama faydasını göremedim sanki kimse beni sevmiyor ilişkilerimde hiç başarılı değilim erkek arkadaşım onu çok sıktığımı üstüne geldiğimi söylüyor karakterlerimizin aile yapılarımızın çok farklı olduğunu söyledi bundan önceki ilişkim de de aynı sorunlar ve bitti erkek arkadaşımı ailemi sanki kimseyi mutlu edemiyorum yanımda hiç neşeli değiller ben kendimi üzüyorum ama onları üzmemek için herşeyi yapıyorum artık dayanacak gücüm kalmadı namazda kıldım sürekli dua ediyorum ama yanlış giden bişey var intihar etsen herkes benden kurtulduğu için mutlu olur ben istiyorum ki arkadaşlarımla erkek arkadaşımla aram iyi olsun bana aileme değer versin bir kez ayrılık yaşadık ben çok sıktım erkek arkadaşlarından bile kıskandım bana ilgisizsin diye söz verdim herşey düzelcek diye barıştık ama yine aynı bu sefer aile çıktı kardeşimin sevgiliyle anlaşamadı kardeşim onu abisi gibi görüyordu ama sevgilisi istedi diye numarasını sildi annem onun sevgilisiyle tanıştı diye olan bana oldu içimizde hep sebepsiz sıkıntı insan sevdiğiyle bir araya gelince mutlu olur dimi ne ailemi nede sevdiğimi kaybetmek istemiyorum lütfen bana akıl verin yoksa kendime zarar vereceğim çok kötüyüm

Canım intihar fikrinden vazgeç öncelikle.Ve şunu bilki sağlıklı bir ruh halin yok mutemelen bu yasadıkların depresyon veya ansiyetenin etkisinden.Tedaviye devam etmelisin .Ve dua etmeyede.İnanki herşey düzelecek.Doktorun ilaçlarını yeniden düzenlemeli ve tamamen iyleşmek için terapi almalısın ki tam iyleşesin.Hayatta bakış açın değişmeli terapiyle.Artı erkek arkadaşını hiç kafaya takma ayrılırsa ayrılsın sana erkek mi yok.Yeterki iyleş.Çok geçmiş olsun.

Sadece ilaç kullanmakla olmaz canım.Psikolojik sorunlar genelde insanın beyninde bitiyor.İlaçlar sadece yardımcı rol üstlenir.Kendine sık sık olumlu telkinler ver.Ben iyiyim,daha da iyi olacağım de.Ayrıca terapi de almalısın.

Erkek arkadaşın da gitmek istiyorsa gitsin.Sen daha iyilerine layıksın.

Back