• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Lütfen yardım edin

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Gamzeyneps

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2017
151
141
103
32
Adetimden 2 gün sonra göğüs ağrılarım oldu kendim bile elliyemiyordum kasıklarımda nadiren ağrı oldu çok az, şimdi adetime 6 gün var ve ben 3 haftadır 7 de kalkıyorum ama 12 lere doğru anca uyuyordum şimdiyse 2 gündür 7 de kalkıyorum gündüz azda olsa uyuyakalıyorum ve akşam 8 lerde uykum gelmeye başlıyor bilgilerinizi bekliyorum napmalıyım

İlk öncelikle kendinize geliniz ben sizin arkadaşınız değilim benimle böyle konuşamassınız ve burda azda olsa çokta olsa bilgili arkadaşlarımız var onlardan istedim senin gibi birisinden değil nevarneee nevarneee

İlk öncelikle kendinize geliniz ben sizin arkadaşınız değilim benimle böyle konuşamassınız ve burda azda olsa çokta olsa bilgili arkadaşlarımız var onlardan istedim senin gibi birisinden değil nevarneee nevarneee

Hahah ruyaya yatmadilarsa onlarda test yapmani soyleyecek.
Binlerce konuda oldugu gibi..

Yarın yap bence sonucu yaz merak ettim bende :) İnşallah vardır hayırlısıyla Rabbim büyük olur inşallah.Ayrıca rüyaya yatmaya gerek yok her tecrübeli anne fikir yürütebilir Gamzeyneps Gamzeyneps

Yarın yap bence sonucu yaz merak ettim bende :) İnşallah vardır hayırlısıyla Rabbim büyük olur inşallah.Ayrıca rüyaya yatmaya gerek yok her tecrübeli anne fikir yürütebilir Gamzeyneps Gamzeyneps
Teşekkürler belki planladığımız için böyle hissedebiliyo olabilirim ama birilerind3n fikir almak iyi geldi saolun :-)

Back