- 7 Şubat 2025
- 20
- 1
- 1
- 22
- Konu Sahibi siyahmelek1324
-
İçime boşalmadı. Enfeksiyon diye düşünüyorum veya vajinal mantar. Stresli olduğum için buraya yazmak istedim. Keşke bu kadar sert çıkışmasaydınızAferin sana reglin tam bitmeden de ilişkiye girdin korundun mu? Kasintin falan en basit kaynagi enfeksiyon olabilir başka birşey olmasın diye dua et, kiminle birlikte olduysan hesabını ona sorarsın artık ne bulastirdiysa. Hamile değilsin ama birşeyler kapmissin.
Sert çıkmadım haline üzüldüm, içine boşalmasına gerek yok ki penis girmedi mı temas olmadı mı, zevk suyu bilmem ne kendin diyorsun, regli tam bitmemiş bile enfeksiyona çok açık bı durum, eminsin yani sevgilin tertemiz birşey bulastirmadi... Sen durup dururken enfeksiyon oldunİçime boşalmadı. Enfeksiyon diye düşünüyorum veya vajinal mantar. Stresli olduğum için buraya yazmak istedim. Keşke bu kadar sert çıkışmasaydınız
Reglim bittikten sonra yaptıkSert çıkmadım haline üzüldüm, içine boşalmasına gerek yok ki penis girmedi mı temas olmadı mı, zevk suyu bilmem ne kendin diyorsun, regli tam bitmemiş bile enfeksiyona çok açık bı durum, eminsin yani sevgilin tertemiz birşey bulastirmadi... Sen durup dururken enfeksiyon oldun
İyi hıc risk kalmamış belli olduğu üzere, ne diyeyim ki anlamak istemiyorsun..Reglim bittikten sonra yaptık
Çok teşekkürler iyi ki varsınızmerhabaa hiç stres olmana gerek yok reglden hemen sonra içine boşalmış olsa bile gebe kalma ihtimalin çok çok düşük olurdu ki öyle bir durum bile yok için rahat olsun bunun için kan testi bile vermene gerek yok ama kaşıntı konusun bilgim ypk onun için doktor ile görüşebilirsin ama adım kadar eminim asla hamile değilsin..
Haklısınız çok teşekkür ederimTam enfeksiyona yakın zaman da kendini bu şekilde riske atman doğru değil. Ayrıca bu kadar tedirgin oluyorsan bir sürü doğum kontrol yöntemleri var kullanabilirsin. Hamile değilsin. Ama bir kadın doğum uzmanına gidip sağlığının yerinde olup olmadığına baktır.
rica ederim ne demek hiç korkma ve regl gününü beklerken strese girme çünkü bu stres regl tarihini öteler ve sen de olman gerekenden daha geç regl olursun bu yüzden hamile olduğunu düşünmeye başlayıp daha çok stres olursun o yüzden güzelce papatya çatını içip rahatça uyu hiçbir şey olmazÇok teşekkürler iyi ki varsınız
rica ederim ne demek hiç korkma ve regl gününü beklerken strese girme çünkü bu stres regl tarihini öteler ve sen de olman gerekenden daha geç regl olursun bu yüzden hamile olduğunu düşünmeye başlayıp daha çok stres olursun o yüzden güzelce papatya çatını içip rahatça uyu hiçbir şey olmazhem bitki çayı regl söktürür bol bol iç burda herkes negatif şeyler yazar yarısından çoğu da yanlış bilgidir zaten sakın aldırma erkek arkadaşını da kendini de hiç korkutma keşke öyle kolay olsa hamile kalmak ay ne güzel olurdu
Allah sizden razı olsunrica ederim ne demek hiç korkma ve regl gününü beklerken strese girme çünkü bu stres regl tarihini öteler ve sen de olman gerekenden daha geç regl olursun bu yüzden hamile olduğunu düşünmeye başlayıp daha çok stres olursun o yüzden güzelce papatya çatını içip rahatça uyu hiçbir şey olmazhem bitki çayı regl söktürür bol bol iç burda herkes negatif şeyler yazar yarısından çoğu da yanlış bilgidir zaten sakın aldırma erkek arkadaşını da kendini de hiç korkutma keşke öyle kolay olsa hamile kalmak ay ne güzel olurdu
senden de canım benimAllah sizden razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?