Lütfen yardım edin....yağ butoncuklarıııyla başım dertte

semiror

Evli,Mutlu,Çocuklu...
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2008
225
0
44
arkadaşlar öncelikle selamlar,
5 senedir elmacık kemiğimden şakaklara doğru minik minik beyaz kabarcıklar var,okadar kötü ki hele güneşte....elimi değdiremiyorum huylanıyorum pütür pütür...
birkaç kere cilt bakımı yaptırdım pek fayda etmedi tekrar çoğaldılar...Dr. gittim içten gelen bir rahatsızlık değil,cilt yapın böyle dedi..bana bir krem verdi sadece geceleri sür deriyi soyuyor onlarda dökülür sonrada haftada bir sürersin dedi..3 tl. lik bir krem 5 gündür sürüyorum sızıdan başka bişey yok,daha sonraları ne olu bilmiyorum
benim durumda olan,tedavisini bilen ve kurtulan varmıııııı ??? ne olur duyun sesimiiii :84:

yağ kabarcıkları bende de ara ara oluşur.yıllar önce dermatoloğa gittiğimde (devlet hastanesiydi) doktor güzellik merkezi özel hastane gibi yerlerde aldırabilirsin ama cildin yapıyo tekrarlayabilir dedi.kendinde önce batticon sürüp sonra iğneyle patlatıp temizleyebilirsin dedi.bende öyle yapıyorum yılda 2-3 kere yaparım bunu elmacık kemiklerimin üstü ve alt kirpik diplerimde bile olur.aslında biraz tehlikeli ama dikkatli olunca bisey olmaz sıktıktan sonra bikaç gün kabuk tutuyo o kadar...
o cildi soyan kremi kullanıyo musunuz gerçekten soyuyo mu zarar vermeden birde adını bana özel mesaj olarak yazabilir misinz?

teşekkür ederim cevabın için..evet tekrarlıyormuşşş maleseff
ben açıkçası kendim temizleyem çok derindeler canım tazee yaniii
kremide bugün tam 1 hafta oldu kullanalı....derimde hafif soyulmalar var ama butoncuklar yerlerindeler ufff...sızı bir yanma yapıyo unutup kaşıdığım vakitt...ama pek bişey anlamadım daha...zaten prospektüsünde 4. 5. haftada sonuç alınır yazıyo bakalım ne olacak :97:
eğer bişey değişmezse güzellik merkezinde temizletirim artık napimmm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…