• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardım edin vücudumdaki tüylerden kurtulmak istiyorum

fringer

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2013
43
0
6
34
Ankara
Vücudumdaki tüylerden kurtulmak özellikle genital bölge ve koltuk altı tüylerimden. Ağda yaptırmayı istemiyorum canım çok yanar diye. Koltuk altına birkaç kere ağda denedim fakat beceremedim. Jiletle çok koyu ve sert yapıyor bu bakımdan bunuda kullanmak istemiyorum. Lazerden kimisinde daha da beter başka vücudunda çıkarmış diye korkum var. Makineyle alıyordum acısa da ben ona alışmıştım. Ancak 1 buçuk hafta sonra tek tük tüyler çıkıyor. Mümkünse tamamiyle kurtulmak istiyorum ya da daha uzun süreden sonra çıkartmasını sağlayacak birşeyler varsa öğrenmek istiyorum. Yardımcı olmanızı istiyorum :43:

Mucize istiyorsun ama öyle bişey yok.
Seçeneklerin belli zaten ya ağda ya lazer. ikisinden birini seç.

Mucize istiyorsun ama öyle bişey yok.
Seçeneklerin belli zaten ya ağda ya lazer. ikisinden birini seç.

Mucize değil. Fakat bir yolu vardır tamamiyle kurtulmanın. Ya da daha da azaltacak bir şey. Veya çıkma süresini daha da uzatacak bir şey. En azından 1 haftada değil de 5 haftada 6 haftada çıkabilir :4:

Mucize değil. Fakat bir yolu vardır tamamiyle kurtulmanın. Ya da daha da azaltacak bir şey. Veya çıkma süresini daha da uzatacak bir şey. En azından 1 haftada değil de 5 haftada 6 haftada çıkabilir :4:

aynı durumdayım sizle.. lazer yaptırmanın genitalde yüzde yüz sonuç vermediği ayrıca hamilelik gibi dönemlerde tekrar tüylerin çıktığına şahit oldum. Ağda ise koltuk altı ve genitalde özellikle oralar çok yumuşak ve ince olduğu için sarkma yapar diye ağdada yapmıyorum. Ayrıca tüyler o bölgede kalın olduğu için batık, şişlik, kanama gibi etkileri oluyor ağdanın. O yüzden ben evde kullanılan ıpl cihazından alıcam. Bilmiyorum iice araştırın sizde. Tüyleriniz kalınsa etkisi uzun sürebilir. kalıcı değil ama hiç değilse acı yok ve temiz.

Back