- 10 Nisan 2017
- 79
- 18
- 32
-
- Konu Sahibi dertlianne33
Cnm medelanin elektrikli pompasini aldim yine burdaki yorumlardan... onunla sagmaya calisiyorum simdi... mama veriyorum hep ... memeyi veriyorumaa kavga ediyo cirpiniyor oyle agliyor ki.. bende once sutumu arttirayim diyorum sagarak ama... baska neler yapabilirim... bu saatten sonra artar mi.. artacagina inanmak istiyorum ben... gogsume korkutmadan nasil alistiririmcnm oncelikli amac cocugunun ac kalmamasi. sagma makinelerinden al o da sutunu cogaltir. arada sagdigini biberona koy icir. tadina alissin. memeyi de ver arada unutmasin.
artar. damla bile varsa cocgalir Allahin izniyle. sen pes etme. biberonla iccegi zaman gogsune yakin yerde icir kokunu alsin. biberonu verir gibi yapip arada memeni uzat kandir. boyle boyle aliscak. sagdigini da icir.Cnm medelanin elektrikli pompasini aldim yine burdaki yorumlardan... onunla sagmaya calisiyorum simdi... mama veriyorum hep ... memeyi veriyorumaa kavga ediyo cirpiniyor oyle agliyor ki.. bende once sutumu arttirayim diyorum sagarak ama... baska neler yapabilirim... bu saatten sonra artar mi.. artacagina inanmak istiyorum ben... gogsume korkutmadan nasil alistiririm
Cok tesekkur ederim bberon onu kullaniyorum bende... memede mama yapmaya calisiyorum ama onu da kabul etmiyor zorlamaya calisiyorum bu kez kokuma bile yatirsam agliyo bi sure sonra.. ama ins oyle olur sutum artar bebegim cok istahli cunku sut artsa biraz ac kalsa mecbur emer ama suan yok ki neyi emsin cevrenizde varmi boyle olan sonradan sutu gelen yada kesilmisken tekrar gelentomrisin emzirme notlarini okuyarak ise basla canim.emzirme kampi ve memede mama hakkinda bilgi yopla ve onlari uygulamaya calis.surekli sagmak sufunun artmasini ve kesilmemesini saglar.bir arkadasim 5 6 boyunca sagarak biberonla icirdi.sonrasinda memeye alisti bebegi.nerefeyse 3 yasina kadar emzirdi.her zaman mamadan once meme teklif et.ve bibero.unu avent natural kullan.mamayi kademeli olarak da azaltmaya calisabilirsin.ins bebegin istedigin gibi emmeye baslar.saglikla buyut...
Hic aklima gelmemisti.. banyo da olsa nasil olur.. ama bebek usumez mi o zamanTermal hamama gidebilirsiniz,orada cocukta sicak ortamda ten temasi saglayin ve bu sekilde cok kolay emecegini goreceksiniz
İste evdeki normal banyoda usuyebilirHic aklima gelmemisti.. banyo da olsa nasil olur.. ama bebek usumez mi o zaman
Bebek emdikçe süt üretilir. Sürekli sağma bir süre sonra sütü azaltır. Bebeğin biraz karnını doyurun bir sağ meme, bir sol meme durmadan değiştirin. Tomrisin emzirme kampını yapın.Cok tesekkur ederim bberon onu kullaniyorum bende... memede mama yapmaya calisiyorum ama onu da kabul etmiyor zorlamaya calisiyorum bu kez kokuma bile yatirsam agliyo bi sure sonra.. ama ins oyle olur sutum artar bebegim cok istahli cunku sut artsa biraz ac kalsa mecbur emer ama suan yok ki neyi emsin cevrenizde varmi boyle olan sonradan sutu gelen yada kesilmisken tekrar gelen
Bebek kucuk ama termal risk olabilir. Susuz kalmasina sebep olabilir.İste evdeki normal banyoda usuyebilir
Termal hamamlarda cok daha rahat edersiniz, hem usutmez hem de buhar orani fazla olacagindan sizinle ten temasini daha kolay saglar
Termal hamamlarda sogukluk denilen kisimlar var, sicakligini 25 derecede sabitliyorlar, boylece bebekler ne asiri terliyor ne de usuyor. O kisimlara 10 dakikada bir cikmak yeterliBebek kucuk ama termal risk olabilir. Susuz kalmasina sebep olabilir.
Canim oncelikle k3ndine stres yapma daha yeni.tabiki oncelik bebeginin karninin doymasi.benim fikrim memene alistirmak istiyorsan bu surecte biberonu kesmen lazim sagdigin sutu yada yaptigin mamayi kasikla vermeni tavsiye ederim ve bu aralardada beslemeye baslmadan once hep kendi memeni ver yavas yavas tutup cekmeye baslayabilir ama biberon sakin kullanma o zamn seni emmesi zorlasir hic olmadi siringayla doyur serce parmagini agzina sok onu emerken yandan siringayla yavas yavas besle ama bana kalirsa biberonu unuttur.plastige alistirma