• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi LÜTFEN YARDIM EDİN slm arkadaşlar erken diş çıkarma

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

ceydat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2009
247
0
96
İstanbul
YAKLAŞIK 15 GÜNDEN BERİ BEBEĞİMİN AĞZI SÜREKLİ SULANIYOR VE ELİNİ EMİYOR YANAĞIMA DOĞRU GETİRSEM HIRSLANIM YANAĞIMI YAKALAMAYA ÇALIŞIYORDU BU SABAH BEBEĞİM GÜLERKEN ARKADA AZI DİŞLERİNİN ÇIKTIĞINI FARKETTİM ÜST AZI DİŞLERİ ÇIKTI OĞLUMUN ŞOKTAYIM 18. AYINDA ÇIKMASI GEREKEN DİŞLER 3 AYLIKKEN ÇIKTI AĞZINDA BAŞKA DİŞ YOK SADECE ONLAR ÇIKTI BU DURUMLA KARŞI KARŞIYA KALAN ANNELER LÜTFEN PAYLAŞIN NEYAPCAĞIMI ŞAŞIRDIM:bbo:

canım benim oğlum 3 aylıktı diş taslağı çıktığında ben de çok korkup bir sürü doktora götürdüm 8 tane diş kabarmıştı ama patlama olmamıştı ve dediğin belirtiler bizdede vardı şuan 7 aylık 6,5 ayında alttan 2 tane çıkardı aylarca çektik o kaşıntı ve salya olaylarını ama benim görünürde patlayan bişi yoktu doktorlarımzıın hepsi anne karnında başlamış diş gelişimi kemikleri güçlü bir bebek demişlerdi ve o zaman kkda topiklerde çok yazdım anne karnında bile dişli doğan bebekler oluyormuş bunu öğrendim hiç korkma hiç bir zararıda yok sadece süt dişleri biraz daha erken çürüyormuş oda diş çıktığından itibaren bakımını iyi yapmak gerekiyormuş eğer patlayan dişi varsa eczaneden parmak diş fırçalarından al bebekler için ve bakıma başla derim kolay gelsin sağlıkla sevgiler

Çok teŞekkÜr ederım bneı korkutan azı dıŞlerının ÇıkmıŞ olması Ön dıŞlerde Çıkması gerekırken azı dıŞŞı Çıktı Çok ŞaŞkınım

benim kuzumda 3 aylıkken ilk dişini çıkardı.7 aylık şu anda ve ağzında 6 dişi var hepside kocaman.diğer alt 2de yolda patladı patlıyacak ama sana şaşırdım doğrusu azı dişini duymamıştım hiç.erken dökülme denen birşey yok canım drumuz söyledi.emerken zor oluyor şimdi ilk aylar gibi memeler yara içinde kalıyor ısırmıyor ama dişleriyle tutarak emiyor oda berbat acı veriyor.
aceleci bu çocuklar... : )

canım bazen azı dişleri çıkabiliyormuş.benimkinin de alt azı dişi çıkıyor galiba.

Back