- 22 Ağustos 2010
- 109
- 12
- 98
- Konu Sahibi bananarepublic
-
Selamünaleyküm. ya Cami ya Vedud esmalarını ayırmadan niyet ederek okuyabılırsın 1000 tane.Kızlar Allah rızası için bilen biri yardım etsin
Allah razı olsun çok zor çok...hayızken yasin okumak uygun olur mu?Selamünaleyküm. ya Cami ya Vedud esmalarını ayırmadan niyet ederek okuyabılırsın 1000 tane.
Eğer hayırlıysa diye de ekle çünkü şu an sevıyorsun ama belkı olmaması daha hayırlı ve iyidir bunu sonradan görürsün.
Onun dışında salavat okuyabilirsin.
Fetih ve Yasin surelerini de niyet edip oluşan iyi olur.
Eğer hayırlı ise tez elden Rabbim bir araya getirsin sizi. Zordur bılıyorum severken ayrı olmak.
Adetliyken bir ayet bile okunmaz.Allah razı olsun çok zor çok...hayızken yasin okumak uygun olur mu?
Bir de ya vedud ve ya cami 1000 kere hangi vakit okumalıyım?seher vakti daha tesirli olur diye okuyoruz ama özel bi vakti varmı?
Adetliyken bir ayet bile okunmaz.
Esma ve salavat okunabilir.
Seher vakitleri evladır, muhabbet ve aşk için Jüpiter saatinde ya cami ya vedud çekmeniz uygundur.
O saati nasıl anlayacağım derseniz şu linke tıklayın: https://www.astrology.com.tr/planetary-hours.asp burda saat bılgısını doldurunca o gunun jupıter saatınde okuyun inşaAllah.
Ayrıca: Allâhümme salli alâ seyyidinâ Muhammedin nûrizzâti ve’s-sirrissâri fi cemîi âsâri’l-esmâ ve’s-sıfâti ve alâ âlihî ve sahbihî ve sellim 100 defa okunur.
Bir de adetli olmadığınız zaman 818 kere Selamün kavlem mir rabbir rahim okuyabılırsiniz.
Estağfirullah, dua ederken de başlamadan önce salavat bitince de salavat getirmenizi tavsiye ederim.Çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizden
İsimlerinizi bana mesaj atın ben de okurum sızın ıcın. Bu gece cuma gecesiMerhaba kızlar.1 haftadır sevdiğimle iletişim kurmuyoruz ne arıyor ne soruyor ama yarım kalan şeyler var.ben de istiyorumki onun aklına düşeyim yazsın,arasın çünkü en son ben yazdım bir cevap bile atmadı.çeşitli dualar ettim sürekli bir şeyler yaptım ama şimdi özel dönemimdeyim.
Allah rızası için nolur yardım edin.
Özel dönemimde uygulayabilceğim esma olur zikir olur ne yapabilirim?
Onun kalbini yumuşatmak ve beni düşünmesini istiyorum tekrardan iletişim kurmak istiyorum.
İnşallah belki ben de bir süre sonra iyi ki olmamış derim ama bir şeyler yarım kalınca hep güzel şeyler hatırlanıyor.en azından iletişim kuralım da olmucaksa öyle olmasın..Allah hayırlısını versin.muallakta kalmak çok zor.Estağfirullah, dua ederken de başlamadan önce salavat bitince de salavat getirmenizi tavsiye ederim.
Sonlarında da 21 fatiha okumanızı.
Nasip, Allah böyle olaylar yaşatıyor belki onu daha çok zikredelim diye, inşaAllah ettiğiniz dualar kalbinize inşirah verir hayırlı değilse onu söküp atar içinizden...
Başıma geldiği için sizi de anlıyorum fakat bir zaman sonra akli selim olunca iyiki olmamış dedim.
Peki yanlış anlamazsanız bu iletişimsizlik neden oldu ki?İnşallah belki ben de bir süre sonra iyi ki olmamış derim ama bir şeyler yarım kalınca hep güzel şeyler hatırlanıyor.en azından iletişim kuralım da olmucaksa öyle olmasın..Allah hayırlısını versin.muallakta kalmak çok zor.
Canim benim duaların gücü çok ayrı anladığım kadarıyla bu çocuk senin gibi değil bu yüzden oluruna bırak zira zorla guzelik olmaz. Yasin okuyabilirsin. Birde tabinden daha çok birini seversen allah da seni öyle şımarmış bu yüzden çok vlbaglanmaMerhaba kızlar.1 haftadır sevdiğimle iletişim kurmuyoruz ne arıyor ne soruyor ama yarım kalan şeyler var.ben de istiyorumki onun aklına düşeyim yazsın,arasın çünkü en son ben yazdım bir cevap bile atmadı.çeşitli dualar ettim sürekli bir şeyler yaptım ama şimdi özel dönemimdeyim.
Allah rızası için nolur yardım edin.
Özel dönemimde uygulayabilceğim esma olur zikir olur ne yapabilirim?
Onun kalbini yumuşatmak ve beni düşünmesini istiyorum tekrardan iletişim kurmak istiyorum.
Ya cami ya vedud oku burcuna göre hesaplamalarda yapabilirsin ay terazi burcuna geçince güneş boğa burcuna geçince mesela attığın adımlar tatlı ve kalıcı olur. Tabi bu bir örnekKızlar Allah rızası için bilen biri yardım etsin
Nasıl yapıyoruz tam anlayamadımYa cami ya vedud oku burcuna göre hesaplamalarda yapabilirsin ay terazi burcuna geçince güneş boğa burcuna geçince mesela attığın adımlar tatlı ve kalıcı olur. Tabi bu bir örnek
Karşılıklı hatalar var o daha hatalı ama ben çok sert ve şok bi şekilde çektim gittim onun üstüne sessiz kaldı.çok gururlu bu konularda,katı.ya çok kızdığından ya umursamadığından yazmıyor aramıyor.bende istiyorumki konuşalım nolcaksa öyle olsun.kalbi biraz yumuşasınki iletişim kurabilelim.eğer olmucaksa acımı çekerim ama nolcağını bilirim...Canim dualar cok guzel birsey tabikide, çok icten ettigin bir duada bile rabbim hakkinda hayirlisiysa hemen verir ama, sevgilinle iletisimsizligin neden ?
Kavgalı misiniz, kavgali olsaniz bile 1 hafta aramamasi, sen yazinca cewap vermemesi.
Hoş degil seven insan 1 saat bile duramaz yani sevdigi kisiden haber almadan.
Ortada hirbirşey yokken yapiyorsa hele, direk kaç gitsin ya agir dengesiz, yada kafasini karistiran birseyler war.
Sen yine dualarina sığın ama rabbimden Hayirlisini iste canim.
Karşılıklı hatalar var o daha hatalı ama ben çok sert ve şok bi şekilde çektim gittim onun üstüne sessiz kaldı.çok gururlu bu konularda,katı.ya çok kızdığından ya umursamadığından yazmıyor aramıyor.bende istiyorumki konuşalım nolcaksa öyle olsun.kalbi biraz yumuşasınki iletişim kurabilelim.eğer olmucaksa acımı çekerim ama nolcağını bilirim...
İkisini de okuyorum Allah razı olsunBelirsizlik diyorsun anladim,
Ya vedud - Ya Halim gunde ( 108 ) kere oku kalbi yumuşatir.
Işyerinde cok sinirleniyordum, geriliyordum, kiziyordum birilerine ( müsteri vs ) bunu icimden okuyordum rahatliyordum sakinleşiyordum.
Birinede okuyabilirsin diye biliyorum, birinde denemedim ama sen bir dene iyi gelir insallah.
Sizdende Allah Razı Olsun, mubarek gunde dilerim guzel haberler alirsinizİkisini de okuyorum Allah razı olsun
Amiiin amiiiin inşallahhSizdende Allah Razı Olsun, mubarek gunde dilerim guzel haberler alirsiniz
( Benim dualarim kabul olur ) başkasiyla ilgili yaptgim,.yani genelde öyle derler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?