Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar lütfen yardim edin saclarima geri nasil kavusurum

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

babeboo52

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2015
14
0
32
Mrb arkadaslar benim yaklasik 2 bucuk yildir sac dökülmem var. Ve bu 2bucuk yil icinde saclarimin yüzde doksanini kaybettim... Artik kafamin derisi parliyor resmen ;(( bu durum beni pisikolojik olarak cok mahfediyor yani gercekten cok kötü bir durumdayim. Disari cikmiyorum Eve hapsoldum okulu biraktim kimseyle konusmaz oldum icime kapandim özgüvenim tamamen yok oldu.. Bi kac haftaya kalmaz kafamdaki bi kac tel saclarimda gider tamamen kel kalirim ;( lütfen bi bilgisi olan yazsin ne olur aranizda bu problemi yasayip saclarina yeniden kavusan varsa bana yardim etsin lütfen size ömrüm boyunca duaci olurum... Simdiden tsk ederim

karanfik kurunu deneyin bence gercekten işe yarıyo. bide kimyasal sampuanları bırakıp bitkisel olanlara yönelin.ben tresan sampuanın içine 1 kutu dogum kontrol yapı ve 10 damla cam telebentin ekledim oyle kullanıyorum gercekten dökülmeyi durduruyo bi dene istersen insallah faydasını görürrsün

Dogum kontrol hapi gercekten sac cikariyomu? Siz hangisini kullaniyosunuz?

Tsk ederim cvbiniz icin. Peki siz hangi hapi kullaniyorsunuz?

burdan herkes bişey söyleyecek emin ol ama en önemlisi senin gidip bir dermatologa görünmen canım

ciddi bir dökülmeden bahsediyorsun

tahlil yaptırdınmı hiç

benimde dökülüyor çoğu şeyi deniyorum ama tam bi sonuç aldığım şu var diyemiyeceğim

%90 çok uçuk bir rakam.
Bence dr'a görünmelisin mutlaka.
Bir de aktara gidip sarımsak şampuanı almanı öneririm.

Tahlil yaptirdim yaptirmaz olurmuyum doktor antogenetik alopezi tespit etti ve bana bi karisim verdi ama oda sacimi daha cok döktü ;(
Bilmiyorum artik bi kac yerde okudum dogum kontrol hapini ezip sampuana koyuyorlarmis
Denesemmi acaba
Ben sadece eski gür saclarima kavusmak istiyorum

%90 çok uçuk bir rakam.
Bence dr'a görünmelisin mutlaka.
Bir de aktara gidip sarımsak şampuanı almanı öneririm.

Doktora gittim ama verdigi ilac daha kötü yapti. Sarimsak sampuani duymustum ama sampuanimi degistirmeyede korkuyorum acikcasi yine daha kötü olur diye

kesinlikle doktora sormadan bişey kullanmanı tavsiye etmem canım

fayda sağlayayım derken ,geri dönüşü olmayan bi yan etki yaparsan Allah korusun

evet bende duydum kontrol hapını ama danış bence doktoruna

Doktora gittim ama verdigi ilac daha kötü yapti. Sarimsak sampuani duymustum ama sampuanimi degistirmeyede korkuyorum acikcasi yine daha kötü olur diye

Bak ben Sanovital kullanıyorum.
Normal şampuan gibi değil hani saçına sürüp köpürtmüyorsun.
Zaten istesen de köpürmüyor.

Onu saç diplerine sürüp masaj yapıyorsun ve 2 3 dakika bekletiyorsun.
Duruladıktan sonra yine kendi şampuanında yıkıyorsun.

söyle söylim yeni sac cıktıgını söyleyemem çünkü daha 1 ay oldu baslayalı ama dökülmem baya azaldı ve ssaclarım daha bakımlı görünüyor

Peki sonuc nasil? Be nezamandir kullaniyorsunuz? Ben sampuanimi degistirdikce dökülme hizlaniyo malesef ;(

Peki sonuc nasil? Be nezamandir kullaniyorsunuz? Ben sampuanimi degistirdikce dökülme hizlaniyo malesef ;(

Ben aslında saçı uzatma etkisi için kullanmaya başlamıştım.
1.5 aydır kullanıyorum. Kafamdaki bütün kepeği yok etti ve dipten kısa kısa saçlar çıkmaya başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…