Lütfen yardım edin 😔 Dış gebelik mi?

Aynı şeyi bnm üst kat komşuma demişlerdi, gelin hüngür hüngür ağlayarak kapıma geldi. Şok olmuştum.. Oda ikiz bebeklerini düşürmüştü öncesinde şimdi kızı 1 yaşında.. Hiç üzülme cnm, ben 5 haftalıkken mercimek kadardı kese, sende nasıl gözüksün. 3000 hcg ve sonrasında gözükür zaten, birde acelesi nede alttan bakıyor... Neyse sıkma canını, göreceksin inşallah

Çok güzel insanlarsınız kadınların dayanışması beni nasıl rahatlattı anlatamam. Size bir soru sorabilir miyim son adet tarihim 28 ağustos ben şu an kaç haftalık hamileyim çözemiyorum. Ayrıca tekrar çok sağolun gönlüm artık daha rahat çok şükür

Google'dan hesapladığıma göre 5+1 sin bugün itibariyle . Ama yanılma oluyor.. Mesela ben 7 haftalik die gitmiştim 6+2 çıkmıştı. Aynı hastaneye 4 sene önce kızımda 17 haftalıkken gittiğimde 15 haftalık demişti dr.. Yani haftalarada pek takılmamak lazım, ne zaman döllenme olduğunu bilmiyoruz çünkü.. Sen birkaç gün sonra git dr cnm, güzel haberler alırsın inşallah

Eklentiler

• Screenshot_20201003-134221.jpg
    75,8 KB · Görüntüleme: 34
Çok şükür göründü hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim güzel kadınlar 2 hafta sonra kalp atışı için gideceğiz inşallah her şey herkesin gönlünce olur. Rabbım dileyen herkesin kucağını boş bırakmasın çok sağolun

Eklentiler

• IMG-20201003-WA0001.jpg
    77 KB · Görüntüleme: 32
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…