Lütfen yardım edin 😔 Dış gebelik mi?

Buse489248

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2020
13
10
3
32
30 Ekim Çarşamba günü betahcg değerim 871 çıktı. Bugün yani 2 Ekim 1690 doktor alttan muayene sırasında keseyi göremedi yarın tekrar gel bakalım dış gebelik olabilir dedi. Böyle bir durum yaşayıp bebeği olan var mı acaba lütfen destek olur musunuz güzel kadınlar

28 eylülde olmam gerekliydi yani 4 gün
Kese gözükmemesi çok normal doktorun alttan muayene etmesi biraz garip olmuş zaten .

5Hafta civarı kese görebilrisiniz .
ben ilk gebeliğimde 5+4 de görmüştüm .
6 hafta ve üstünde kalp atışı beklenir ama bazen 7-8 de de görülebilir .
lütfen korkmayın Dua edin sağlıkla devam eder inşlah

Zaten derdimi doktora anlatamıyorum 28 eylülde son adetimdi ve yumurtlamamı takip ederek hamile kalmayı denedim adama diyorum daha 2 haftalık gibi diye. Ama doktor 1500 değeri üzeri alttan görülmeli yoksa riskli diyor bir de dış gebelik diye korkutuyor. 3 yılda 3 kimsayal gebelik 1 boş gebelik geçirdim buda dış olursa ne biliyim insan etkileniyor işte. Cevabınız için teşekkür ederim güzel kalbinize

Reactions: H E
Değer güzel artmış. Kese gözükmeyebilir. Cihazın hassasiyeti, doktorun kabiliyeti hepsi faktör. Kimisinin 4. Haftada gözüküyor kimisinin 5. Haftada. Panik yapmayın, gözükür mutlaka ☺

Ne demek inşallah gebeliğiniz sağlıklıdır . Hayırlı hberlerini beklıyoruz

Değer güzel artmış. Kese gözükmeyebilir. Cihazın hassasiyeti, doktorun kabiliyeti hepsi faktör. Kimisinin 4. Haftada gözüküyor kimisinin 5. Haftada. Panik yapmayın, gözükür mutlaka ☺
Tam 6 saattir buradaki konulara bakıyorum dış gebelikte 2 katına ulaşmıyormuş galiba. Güzel desteğiniz için çok teşekkür ederim

Tam 6 saattir buradaki konulara bakıyorum dış gebelikte 2 katına ulaşmıyormuş galiba. Güzel desteğiniz için çok teşekkür ederim
Benim tam 3. Vajinal ultrasonumda kese gözüktü. Değerim tam 2 kat artmamıştı üstelik. Doktor bana da dış gebelik olabilir takip edeceğiz dedi. Doktorlar keseyi görene kadar en kötü senaryoları değerlendiriyorlar hep. Kese görüp kalp atışını da duyunca rahatlıyorlar. Başlarda maalesef anne adayını her duruma hazırlamak için hep olumsuzu konuştuklarını düşünüyorum. Dış gebelik de epey riskli bir şey bir de. Şansa bırakmak istemiyorlar. Ama bence sizde bir sıkıntı yok.

Gönlümü o kadar rahatlattınız ki çok teşekkür ederim inşallah bebeğim beni bırakmaz. Sizde miniğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Çok sağolun gelişmeleri yazacağım Allah'ın izni ile

Ah canım benim kıyamam sana, ben de yaşadım aynı korkuları hiç merak etme. Sonucu haber ver olur mu? Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Doktorunuz nasıl bir doktor anlam veremedim şaka gibi gerçekten..beta artışı gayet normal görünüyor ve beta 2000 den yukarı çıkınca kese görünüyor.. Artık bunu herkes biliyor doktorunuz neden telaşa kapılmanız için şak diye direk en kötü seneryoyu size söylüyor anlam veremedim... Hiç canını sıkma sakın 2 3 gün sonra garanti görünür kese..

2 gün sonra tekrar kan verin artışı takip edin daha çok erken cnm kese için bi de başka bir doktora gidin ama 1 hafta bekleyin inşallah bebisin seninledir

İnanın bu doktorun verdiği folikasit ile hamile kaldım o yüzden çok inanıp güveniyordum ama işte doktorlarında pat diye bir şey söylemesi can sıkıyor yani anlam veremiyor insan. Ama bu platform iyi ki var sizler iyi ki varsınız ki gönlüm hiç olmadığı kadar rahatladı çok teşekkür ederim

Rabbim sağ salim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…