lütfen yardım edin...muayene sonrası ağrılar...

nesli58

yerle yeksan...
Kayıtlı Üye
31 Mart 2010
290
5
96
Zonguldak
kızlar ben 2 hafta önce kadın doğum uzmanına gittim. Vajinal ultrasyonla yumurtalıklarıma baktı, sağda kıst varmış, muayene esnasında ağrı olmuştu ve o günden beri ağrılarım oluyo, önceden olmazdı...doktora gitmelimiyim sizce... :44: :44:

kızlar nolur yardım edin...yeni evliyim ve doktor yumurtalığıma bişey yapmıştır diye çok korkuyorum...

telaş yapmayın lütfen
ne yapabilir ki yumurtalıklarınıza anlamadım
vajinal ultrasonla ilgili bilgim yok bekar olduğum için karnımdan bakıyor doktor, bende de hafif sancı oluyor belki stresten belki de ultrasonla bakarken biraz bastırıyor sanki o yüzden olabilir
eğer içiniz rahat etmeyecekse gidin tekrar
çok geçmiş olsun

vajinal ultrasyonda vajinanın içine bişey sokarak bakıyo...ilk defa böyle muayene oldum, belki normal bişeydir ağrılar diye hemen doktora gitmek istemedim...

Evet canım muayeneden sonra ağrı oluyor,endişelenme,geçmiş olsun.

çalmasından korkmadım zaten...ağrılar olunca zarar vermiş olabilir diye düşündüm...ne de olsa hassas bir bölge...siz neden böyle yorum yapıyorsunuz anlamadım...düzgünce cevap versenize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…