Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar ben 2 hafta önce kadın doğum uzmanına gittim. Vajinal ultrasyonla yumurtalıklarıma baktı, sağda kıst varmış, muayene esnasında ağrı olmuştu ve o günden beri ağrılarım oluyo, önceden olmazdı...doktora gitmelimiyim sizce... :44: :44:
telaş yapmayın lütfen ne yapabilir ki yumurtalıklarınıza anlamadım vajinal ultrasonla ilgili bilgim yok bekar olduğum için karnımdan bakıyor doktor, bende de hafif sancı oluyor belki stresten belki de ultrasonla bakarken biraz bastırıyor sanki o yüzden olabilir eğer içiniz rahat etmeyecekse gidin tekrar çok geçmiş olsun
vajinal ultrasyonda vajinanın içine bişey sokarak bakıyo...ilk defa böyle muayene oldum, belki normal bişeydir ağrılar diye hemen doktora gitmek istemedim...
kızlar ben 2 hafta önce kadın doğum uzmanına gittim. Vajinal ultrasyonla yumurtalıklarıma baktı, sağda kıst varmış, muayene esnasında ağrı olmuştu ve o günden beri ağrılarım oluyo, önceden olmazdı...doktora gitmelimiyim sizce... :44: :44:
çalmasından korkmadım zaten...ağrılar olunca zarar vermiş olabilir diye düşündüm...ne de olsa hassas bir bölge...siz neden böyle yorum yapıyorsunuz anlamadım...düzgünce cevap versenize...