• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardım edin. Kürtaj sonrası ilk adet nasıl olur? Kürtajdan sonra adet olmadan hamile kalmış olabilir miyim ?

senemsls

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2024
5
1
1
25
Merhaba arkadaşlar bir sorunum var. Bebeğimin 8+4 te kalbi durmuştu 9 aralıkta kürtaj oldum. Dr korunmamı söylemişti fakat korunmadım. Kürtaj sonrası ilk biraz kanamam oldu tabi sonra hiç bir şey olmadı 43 gün boyunca. 43 günün sonunda önce pembe sonra kahverengi pembe akıntı geldi. Çok az bir kırmızı kan gibi gördüm ama pede kan gelmiyordu sadece akıntı pede kan tuvalete çıktığımda gelmiş gibiydi. İlk gebeliğimde yerleşme kanamam vs olmadı bu arada. Şuan bu yaşadığım yerleşme kanaması mı yoksa kürtaj sonrası bu tarz şeyler olabiliyor mu?

Canım bazen böyle gecikmeler oluyor benim de kimyasalım oldu bir ay sonra regl oldum düzenim değişmişti inşallah sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alırız 🤲🏻

Kürtaj sonrası 4 ve 6 hafta kadar regl gecikmesi normal ve olabilir. Hamilelikte olabilir forumda böyle kalan çok kadın var. Kürtajdan sonra en az 3 ay rahim dinlensin istiyor doktorlar tekrar bir düşük kayıp olmaması için ama herkeste böyle olacak diye birşey yok.

Canım bazen böyle gecikmeler oluyor benim de kimyasalım oldu bir ay sonra regl oldum düzenim değişmişti inşallah sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alırız 🤲🏻
İnşallah canım. Benim 2 kimyasal 1 düşük çok psikolojimi bozdu. Şimdi de yerleşme kanaması gibi ama ümitlenmek istemiyorum zaten kaybım çok yeni beni daha fazla üzüyor bu durum

İnşallah canım. Benim 2 kimyasal 1 düşük çok psikolojimi bozdu. Şimdi de yerleşme kanaması gibi ama ümitlenmek istemiyorum zaten kaybım çok yeni beni daha fazla üzüyor bu durum
Pıhtılaşma baktırdınız mı ?

Beklemeniz lazım yani bile bile lades yapmanın anlamı yok korunun, adet gecikmesi gelen adetin miktarında bozulma olabilir, ama
Şimdi tekrar soruya baktım da 43gun de az değil test yapın bari siz

Pıhtılaşma baktırdınız mı ?
Evet pıhtılaşma yüzünden değil. Kimyasalların sebebini bilmesem de düşüğün nedeni kordonunda kist oluşmasıymış. Gayet sağlıklı bir bebekti dr bizimle ilgili değil bebek oluşum sırasında muhtemelen mutasyona uğradığını söyledi

Beklemeniz lazım yani bile bile lades yapmanın anlamı yok korunun, adet gecikmesi gelen adetin miktarında bozulma olabilir, ama
Şimdi tekrar soruya baktım da 43gun de az değil test yapın bari siz
Evet haklısınız aslında korunmalıydım ama hayatımda çok şey üst üste geldiği için ihmal ettim. Birazdan test yapacağım bakalım ne olacak

Yerleşme kanamasını nasıl anlıyorsunuz aynı regl ağrısı gibi ağrınız oluyormu

Back