Aynı dertten muzdaribim. Kolik için masaj yağı aldım Amerika'dan. Bella B diye bir markanın. Türkiye'de Bella B ürünleri var ama o daha gelmemiş Türkiye'ye. Çok memnun kaldım ben. Günlük düzenli olarak kullanıyoruz. kokusu da çok güzel. Türkiye distribütörüne bir danışın derim. BellaB
aahhh bu kolikten biz de az çekmedik... oğlum şu anda 2 yaşında ve 4 aylık olup da ek gıdalara mecburi geçişimize kadar az çekmedik bu sancılardan... heeee ek gıdaya geçtik de bitti mi hayır bitmedi nispeten azaldı... doktorlar kolik bu bebek diye teşhisi koyup gönderiyolar gaz damlası v.b. bi sürü ilaç yazıyolar... aynı şekilde benim ablam da çocuk doktoru taaa ki kendi gözleriyle görene kadar bebeğimdekinin normal bir sancı olmadığına o da kanaat getirdi.. bizim asıl sorunumuz bebeğimin yediği mamaları ve anne sütünü sindirememesiydi öyle ki 4 ay kendi başına kakasını yapamadı yaptığı kaka da sümük gibi ya da soda gibi köpüklü oluyodu fısır fısır ses çıkıyodu kakadan resmen.. bio gaia diye bi damla kullanmıştık sindirimi düzenleyen o biraz hafifletmişti.. meğerse bebeğimde laktoz intoleransı varmış bunu anca 11 aylık olduğunda anlayabildik süt ve yoğurt yediğinde sulu ekşi kokulu 3-4 kere kaka yapıyodu.. özellikle açık tenli ve alerjik bünyeli bebeklerde bu durum daha çok görülüyormuş.. hala süt içse ki vermemeye dikkat ediyorum geceleri karın ağrısından uyanır ağlar... gaz sancısı normal deyip üstüne düşmeyip bebeğime o sancıları çektirdiğim için suçu kendimde buluyorum açıkcası... bu durumda olan bebekler için özel mamalar varmış ayrıca laktozu sindirebilmesi için laktaz enzimi damla şeklinde ağızdan verilebiliyormuş... diyeceğim o ki koliğe sebep olan sadece gaz sancısı değil sindirim problemi de olabilir bence bunu bi araştırın..
elektrik süpürgesini açın veya saç kurutma makinesini.
aynı dertten muzdaribizz.. Allah başka dert vermesin yavrularımıza ama ben hiiç geçmiycek bu diye düşünmekten kendimi alamıyorum heyecanla 3ayını doldurmasını bekliyorum çünkü dayanacak gücüm kalmadı bebeğimi bırakıp tuvalete bile gidemiyorum çoğu zamanyemek yapamıyorum kucağımda ancak susturabiliyorum çok ağlıyor.. karnından gurul gurul sesler geliyor emerken -ki gazdan emzirmek çok güç emme saati gelsin istemiyorum artık!- laktoz int. testi yaptırdık kakada reduktan madde çıkmadı.. sindirimde çook zorlanıyor ne yapcağımı bilmiyorum bi pırt sesi duysam düğün bayram bana ama tekrar ıkınıp sıkınıp ağlamaya başlıyor offf oooff
Aynı dertten muzdaribim. Kolik için masaj yağı aldım Amerika'dan. Bella B diye bir markanın. Türkiye'de Bella B ürünleri var ama o daha gelmemiş Türkiye'ye. Çok memnun kaldım ben. Günlük düzenli olarak kullanıyoruz. kokusu da çok güzel. Türkiye distribütörüne bir danışın derim. BellaB
Kolik müzikleri var ciddi anlamda işe yarıyor orhan buziki olması lazımdı.Oğlum baya rahatlamıştı.
içeriğinde ne var? bende wind-salbe diye bir masaj kremi kullanmıştım karaman kimyonu vardı içinde gerçi zeytinyağıyla ve acı elma yağıyla yaptığım masajlar daha etkliydi..
tabi düzenli kullanmak şart bu ürünleri..
bende 45 günlük bebeğimle aynı şikayetlerdeyim acı elma yağı, zinko denedim bi işe yaramadı şimdide dr un verdiği colinox u deniyorum bi kaç arkadaş denemiş çok memnun kalmışlar
allah yardımcınız olsun
zinco benim kızımı kabız yaptı.. Bi de onun skntsyla ugrastkbize metsil biraz iyi geliyormuş onu bırakıp zinkoya başladım kızım daha beter oldu metsile geri döndüm ama sanki yavaş yavaş düzelme var 3 ay yaklaşıyor.
vallaha 2 aylık oldu bebeklerım ikiz ama oğlum akşam sabH GAZMI KOLIKMI BILMEM AMA çok sancılanıyor gece özellıkle sabah 5 yapıyoruz her gun.
çıldırılyoruz çocuk perışan oluyor .mescil kullanıyorum denedım çok gaz ilacı ama nafıle
beklıycez 3 ayı bıtırmeye çok zor yaa.
birde kusmalarıda çok benımkılerınbu dönemlerım hemen geçsın istıyorum
Aynen canim yaa ben de yoruldum ne 5 i 7 yi buluyor bizim bir ağlıyor bir ikiniyor bu oğlum yine iyi ilkinde ağlaması saatler sürerdi...bir haftadir arttı bizim öncesinde de sabahlardim ama ağlamaz bakardı uyumazdi...offg ne zaman düzelir bilinmez...bizimki de kusmaya badladi kesik süt tarzı normal deniyor...benim diskida da var o beyaz puturlerden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?