ahh ahh arkadaşım bunun sıkıntısını yaşayan bilir..biz de aynı sizin gibi haftada 3 kere dr a giderdik,sonuç kolik..yapılacak en önemli şey sizin kendinizi üzmemeniz,dr umuz bize hep önce siz sakin olun,kendinizi yıpratmayın derdi..bizimde akşam 5 te bi başlardı artık gece kaçta biterse..
benim sana tavsiyelerim;kendine ve bebişe rezene çayı kullanabilrsin,dr una danışarak miktarı ayarlayabilirsin,kendi yemeklerine bi çay kaşığı kimyon atıp gazı engelleyebilirsin,bebekler için satılan sıcak su torbalarından al yoksa, sancı anlarında bebişin karnına koyunca çok iyi geliyo,ama sıcaklığı çok iyi ayarla bebiş yanmasın ve mutlaka bi havluya falan sarıp bebişin karnına koy,ben hep gaz ilaçları kullandım bize en iyi gelen sab simplex diye bi damlaydı ,dr una danışıp kullanabilirsin,kolik saatlerininde bebişin hoşuna gidecek elektrik süpürgesi sesi ve ya bebek arabasında turlama gibi şeyleri keşfedip uygulayabilirsin,bebe yağıyla karnına masaj da çok iyi geliyor,ama önemli olan gaz biriktikten sonra çare aramaktan çok gazın sıkışmasını engellemek..o saatler geldiğinde de mutlaka sakin ol ,bunun hep geçici bi süreç olduğunu düşün,bebişin büyüdükçe saatler kısalacak ve yok olup gidicek.benim kızım 4 yaşında ama inan kolik deyince hala tüylerim diken diken oluyo ama geçicek hep böyle düşün bu bebişine zarar veren bişey deil.umarım en kısa zamanda son bulur canım ,bebişine uzun mutlu bir ömür diliyorum..