lutfen yardım edin kızlar

angel_ebru83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2009
12
0
40
arkadaslar ben 4 senelik evliyim ve uzun zamandır cocuk yapmaya calısıyoruz daha doktora gitmedim aralık ayında bir dusuk yasadım erken dusuktu.simdi regliyim doktora gitcem ama reglim bittikten ne kadar zaman sora doktora gitmeliyim tedavi için bana yardımcı olurmusunuz :enbuyukkk:

canım aslında reglinin 3.günü gitmen daha iyi olur die biliyorum.ozaman yapılan hormon testleri en doğru sonucu veriyormuş.benimde 2 yıl olmadı ve kimyasal düşük yaşadım.adetin 3. günü gitmiştim ben.moralini bozma.herzaman ümit et.inşallah en kısa zamanda allah bebişini kucağına verir.

suan bebegin varmı asiyan?ben dun regli oldum ama pembe bşey geldi bu sabahda ole sadece pempe bi eke geldi ama normal adetim gibi degil.neden acaba? 2 ay oncede aynısı olmustu sen doktora gittiginde ne dedi doktor sana?simdiden tskler

suan bebegin varmı asiyan?ben dun regli oldum ama pembe bşey geldi bu sabahda ole sadece pempe bi eke geldi ama normal adetim gibi degil.neden acaba? 2 ay oncede aynısı olmustu sen doktora gittiginde ne dedi doktor sana?simdiden tskler

canım benim rahim ağrım olmuştu.vede en son adetimi lekelenme tarzında gördüm.yani üstüne görmüş oluyorum.bide göğüslerim şişti.rahim ağrısıyla kasık ağrısını sakın birbirine karıştırma.baska hiç belirtim olmadı.cocuğun varmı sorusuna gelince malesef 2.5 yıldır uğrasıyoruz.sorun yok bizde ama ilk hamile kaldım ve 1 hafta sonra kaybettim.o coktan hazırmıs beni terketmeye..

benimde oyle olmustu asiyan .hamile kaldım haftasına dustu.insallah allah bizede bebek verir.insallah o duyguyu yasarız.hala regm sökmedi agrım var ama ara ara ama yok ya sartlandırmayacagım kendimi sora cok uzuluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…