How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Çocuk Hastalıkları lütfen yardım edin kızım çok hasta

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

NILZEY

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2009
26
0
86
38
İstanbul
iyi günler arkadaşlar hepinmize okadar çaresiz kaldımki kızım 15-20 gündür hasta ilk başta sade öksürükle başladı öksürük şurubu hiç fayda etmedi daha sonra götürdüğümüzde 10 tane iğne verdi forsefle preblok sanırım isimleri bunlarda düzeltemedi çocuğumu dahada kötü oldu doktorunu değiştirdim geçen hafta cigerlerinde bişey yok demişti ilk götürdüğüm doktor bronşit dedi yeni doktorumuzda azro diye antibiyotik verdi bir haftada onu kullandık yine düzelmedi yavrum zaten kilo problemi vardı daha bveter zayıfladı içinde aşırı derecede hırıltı var bide astım olmuş gibi uzun uzun nefes alıyo dün götürdüğümde agumentin verdi bide sekrol balgam sökücü verdi gece balgamdan boğulcaktı nolur böyle biş durumla karşılaşan anneler varsa fikirlerinize ihtiyacım var :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

öncelikle geçmiş olsun.ben şahsen öksürük şurubunu hiç önermiyorum.çünkü öksürüğü kesmek çare değil.aksine hastlığın ilerlemesine sebebiyet veriyor.
odanı nemlendirmeyi unutma.nemlendiricilerin çok faydası oluyor.burnunu sıksık serum fizyoyojiklerle temizle ve açık hale getir.şimdilik aklıma gelenler bunlar.

oksuruk ıcın sıyah turpun ıcı oyulacak ıcerısınede bal koyulacak turp acı oluyor balla dengelenıyor aksamdan hazırlanacak karısım ac karnına 3cay kasıgı yedırılecek ben henuz denemedım cunku boyle bır sorunum olmadı ama cok kısıden duydum bu formulu Rabbım sıfalar ıhsan etsın ınsallah

geçmiş olsun bende oglumda yaşadım oda kuru olursa daha sık yaşanıyor öksürük birde alerjik olabilir ben çok şey denedim soganı rendeleyip içine bir yemek kaşıgı bal koyup sabah süzülen suyu içirdim faydasını gördüm

canım geçmiş olsun.benim oglumdada aynı problem vardı.panik yapacak korkacak hiç birşey yok.sekrol bu tür rahatsızlıklarda kullanılan bir ilaç.bende sekrolu çok kullandım ogluma.ama ona yardımcı olsun diye bir başka ilaç ta kullandım.ismini vermek istemem çünkü dr ilaçları gerektigi gibi yazmıştır zaten kızıma.ama akçiger broşlarını gelişletim solunum ve öksürügü rahatlatan bir ilaç.benim sana tavsiyelerim gece yastıgını yükset.biz evimize nebilizator aldık devamlı buharla solunumu açık tuttuk.oglum 2 aylıktı sorun başlasıgında şimdi 7 yaşında maşşallah atlattık.bana özel mesajdan ulaşabilirsin.sana tavsiye edecegim ilaçları dr söyler fikir alırsın.dr onaylarsa sende kızına kullana bilirsin.geçmiş olsunnnnnnnnnnn.........

iyi günler arkadaşlar hepinmize okadar çaresiz kaldımki kızım 15-20 gündür hasta ilk başta sade öksürükle başladı öksürük şurubu hiç fayda etmedi daha sonra götürdüğümüzde 10 tane iğne verdi forsefle preblok sanırım isimleri bunlarda düzeltemedi çocuğumu dahada kötü oldu doktorunu değiştirdim geçen hafta cigerlerinde bişey yok demişti ilk götürdüğüm doktor bronşit dedi yeni doktorumuzda azro diye antibiyotik verdi bir haftada onu kullandık yine düzelmedi yavrum zaten kilo problemi vardı daha bveter zayıfladı içinde aşırı derecede hırıltı var bide astım olmuş gibi uzun uzun nefes alıyo dün götürdüğümde agumentin verdi bide sekrol balgam sökücü verdi gece balgamdan boğulcaktı nolur böyle biş durumla karşılaşan anneler varsa fikirlerinize ihtiyacım var :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
ben varım canım.aynısı benim oğlumda olmuştu bir sürü özel dr a götürmüştük .herbiri çeşit çeşit ilaç verdi fakat hiçbiri fayda etmedi.sonra en son başka bi dr a götürdük ve 1-bricanyl şurup 2-zaditen alerji şurubu verdi.bu ikisi iyileştirdi kuzumu.hele bricanyl şurubu ben hala arada çok öksürünce kullanıyoru.balgamı kakayla birlikte attırma özelliği de varmış bu ilacı mutlaka kullan derim ben.antibiyotiği sık kullanmak iştahsızlık yapmış olabailir.bence istersen dr a danış veya danışmadan da kullanabilirsin benim dediğim şurupları.hem bricanyl şlurubun bronşları açma özelliği de var canım.geçmiş olsun....

Back