Lütfen yardım. edin hamilelik belirtisi olabilir mi

merweada

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2015
5
0
34
Herkeze Merhaba bana yardımcı olun lütfen kafam çok karışık 2 haftadir gebelikten şüphe ediyorum adetim 5 gün geçti göğüslerim çok aciyo we sert kasıklarimda batma we belimde çok ağrı oluyo özellikle ayakta durduğumda .Bugün dayanamayıp gidip test yaptırdım ultrason da gozukmedi kan testi werdi ama hormon testi de yapalım dedi belki başka neden wardır diye kafam karıştı az çok belirtiler war ama bilemedim bana yardım lütfen

belirtiler hamilelik belirtisine benziyor ama bos yere umit varmek istemem ben ayni seyleri yasadim sonuc hamileyim.normalde ultrasonda gozukurdu ama alttan bakilirsa.varsada gec dollenme falan olabilir oda gec gorunebilir allahim kalbindekini versin insallah

belirtiler hamilelik belirtisine benziyor ama bos yere umit varmek istemem ben ayni seyleri yasadim sonuc hamileyim.normalde ultrasonda gozukurdu ama alttan bakilirsa.varsada gec dollenme falan olabilir oda gec gorunebilir allahim kalbindekini versin insallah
hayırlısı olsun senin için darısı başıma yarını iple çekiyorum sonucu alicam allah nasip etsin bana ve bekleyen herkeze

Herkeze Merhaba bana yardımcı olun lütfen kafam çok karışık 2 haftadir gebelikten şüphe ediyorum adetim 5 gün geçti göğüslerim çok aciyo we sert kasıklarimda batma we belimde çok ağrı oluyo özellikle ayakta durduğumda .Bugün dayanamayıp gidip test yaptırdım ultrason da gozukmedi kan testi werdi ama hormon testi de yapalım dedi belki başka neden wardır diye kafam karıştı az çok belirtiler war ama bilemedim bana yardım lütfen
Sonuç çıkmadı mı?

sonuç çıkınca burda da paylaşın olur mu aynı sizin yaşadıklarınızı yaşıyorum ama benim daha adete var benim belirtiler daha baya bi erken ama insan vücudunu dinleyince herşeyi gebeliğe yoruyo =)

inşallah sonucunuz pozitiftir. bu belirtileri hamileliğimde yaşamıştım

Malesef zihniM bana oyun oynadı 8 gün gecikti adetim kasık ağrısı ws ws ama yanlış alarm :KK43:

Kızlaaaar,günaydın. adetime 9 gün kaldı. göğüslerim bomba gibiydi nerdeyse 1 haftadır, bugün biraz sönüştüler sanki ama acıyorlar. gözbebeklerim pırıl pırıl ve büyüdü, sağ gözüm de seğiriyor 2 gündür sürekli hamilelikle alakası varmıdır bilemiyorum. hafif bulantı çekiyorum 2-3 gündür yeni daha. akşam test yaptım tek çizgi çıktı. birşey olma ihtimali varmıdır sizce, lütfen bekliyorum :*

Kızlaaaar,günaydın. adetime 9 gün kaldı. göğüslerim bomba gibiydi nerdeyse 1 haftadır, bugün biraz sönüştüler sanki ama acıyorlar. gözbebeklerim pırıl pırıl ve büyüdü, sağ gözüm de seğiriyor 2 gündür sürekli hamilelikle alakası varmıdır bilemiyorum. hafif bulantı çekiyorum 2-3 gündür yeni daha. akşam test yaptım tek çizgi çıktı. birşey olma ihtimali varmıdır sizce, lütfen bekliyorum :*
Ben de aynı durumdayim benim bat 8 nisan yani daha çook var. Bulanti kasık batmasi ara ara giren kramp ve en önemlisi göğüs ucunda fena bir sızı :KK43: Test bile aldım ama ziyan etmiyeyim çok erken diye kendimi frenlemeye çalışıyorum :)

merhaba arkadaslar sımdıden tsk ederm uzun olacak ama ne olur yardım et ben adetıme 1 gun kala aksamdan ılk testımı yaptım once cok cok gorunmeyecek kadar sılıktı sonra 20 25 dk ıcınde daha da belırgınlestı bu cızgı,adetım 2 gun gectıkten sonra sabah ac karnına ıdrar testımın 2.sını yaptım 2 numaralı resimde de görüldüğü gibi beyaz çizgi belirdi yaklaşık 20 dk sonra kırmızılık oluşmaya başladı ve asıl sorum şu:bugun adetımın gecmesının 4.gunu kan testı yaptırmaya karar verdım ve bugun sabah kan testı yaptırdım durum negatıff :KK43:(( doktor bana yok gebelık dedı degerımı sordum bana 0 deyıp gnderdı her 2 testımde mı yanlıs ve 1 hafta sonra gel adet olmassan belkı kucuktur kana gecmemıs olabılır dedı eve geldım ve yaptıgım testlerden degılde eczaneden degısık bır marka aldım ve tekrar yaptım durum cok cok sılık olan bır cızgı var gibi boyle bıse olabılır mı bbgn cok kucukse olur dıolar..lutfen yardımcı olun arkadaslar

index.php
index.php
index.php

sızden de bılgı almak ıstıyorum smdıden cok tsk ederm

X