LÜTFEN YARDIM EDİN..HAMİLE OLABİLİR MİYİM ??

Dilos14

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2020
231
87
28
Merhabalar. En son 4 şubatta regl oldum 24 günde bir regl oluyorum ben... 16 şubatta bi kanama başladı ama günlük damla damla şeklinde 10 gün sürdü daha sonra birden kesildi. bu kanama esnasında kanamanın 8. Günü biraz daha yogun geldi onun dısında günlük 2-3 damla..28 şubatta regl olmam gerekiyordu ama bugün 10 gün geçti ve hala gelmedi. Şunuda söylim daha öncede ara kanamalarım oluyordu ama günüm geldigi zaman normal reglim geliyordu. Doktorum bu ara kanamalar icin ara ara olabilir normal demişti. Gecikmenin 3. Günü Beta hcg baktırdım ama bebek falan çıkmadı. Dayanamadım bügünde gidip baktırdım yine yok beta hcg dısında ultrason ve bi kac test daha yapıldı hic bir sorunda çıkmadı ve akşam üzeri çok az bir şekilde lekelenmem oldu sonra devamı gelmedi regl olucak mışım gibi sancım ve bel ağrım var bi kac gün öncede karnıma iğne batırıyorlarmış gibi bi his ve bel agrım vardı ama bugün hepsi geçti o ağrıların yerini başka ağrılar aldı sol bacağım çok ağrıyor çekiliyor gibi hissediyorum sabahtan beri göğüslerime dokunamıyorum buna benzer bisey yaşayıp hamile olduğunu öğrenen oldumu lütfen yardımcı olun ne yapıcagımida bilemiyorum... bu arada doktor adet söktürücü vermek istedi ama şuan icin onu kullanmak istemiyorum.. yardım edin lütfen

Burda olan insanlar sadcee fikirlerini söylüyor canım sende duymak istediğine inanıyorsun bütün testlerin yapılmışsa ve gebelik yoksa yoktur, şuan çok kötüyüm bende bu konu hakkknda adetimden 8 gün geçti ilk testimde silik çıktı ikincisinde hiç bişey çıkmadı onun için benim gibi üzülmeni istemem adet ağrılarındır onun için kalbini temiz tut allahımız yardım eder bize

Inşallah. Evet biliyorum da Bazı kadınlarda geç döllenme oluyormus ya benin umudum o yönde.bi mucize olsada bebişim olsa şuan.Kan testi yaptırdın mı birde ona baktır istersen çıkması lazım simdiye kadar.

İdrar yaptım akşamları o kadar kana gidersem çıkmazsa daha kötü olurum

İdrar yaptım akşamları o kadar kana gidersem çıkmazsa daha kötü olurum
3.gün gecikmede doktor 10 günlük gecikmeti tamamla gel demisti 10 gün sonra kesin sonuc çikıyormus bi kac gün daha bekleyip git istersen bosu bosuna kan vermemis olursun hem

3.gün gecikmede doktor 10 günlük gecikmeti tamamla gel demisti 10 gün sonra kesin sonuc çikıyormus bi kac gün daha bekleyip git istersen bosu bosuna kan vermemis olursun hem
Sonucunu banada soyle lütfen merak ettim bende. Benim bi kac güne gelicek belli umudum falan kalmadi. Enazinda senden güzel bi haber almıs olurum belki insallah hamilesindir

Sonucunu banada soyle lütfen merak ettim bende. Benim bi kac güne gelicek belli umudum falan kalmadi. Enazinda senden güzel bi haber almıs olurum belki insallah hamilesindir
İnşallah bakalım ne olucak ne yapıcam rabbim isteyen herekeze nasip eder umarım

İnşallah bakalım ne olucak ne yapıcam rabbim isteyen herekeze nasip eder umarım
Amin inşallah. Şuana kadar bende çok umutluydum ama dün son yazıdan sonra benim umutlar yerini agrılara bırakti 10 gün bekle enazından 10 gün sonra yap testi. Allah gönlüne göre verir insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…