• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardım edin Hamile miyim?

esrarengizpapatya

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2015
11
2
8
32
Arkadaşlar geçen Aralık ayının 6sında adet görmüştüm ve genellikle 2 gün erken oluyorum yani bu ayın 4ünde olmam gerekirdi. Cİnsel ilişkide eşim dışarıya boşaldı o gün korunamadık henüz çok erken olduğunu düşünüyoruz. bugün 8 gün geçti 2 gün önce pahalı bir markanın gebelik testini yaptım sonuç negatif çıktı. Sabah başka bir markanınkini yaptım yine negatif çıktı. Hamile olabilirmiyim yoksa strestten mi adet görmüyorum :( Tövbeler olsun bi daha korunmasız ilişkiye :(

Arkadaşlar geçen Aralık ayının 6sında adet görmüştüm ve genellikle 2 gün erken oluyorum yani bu ayın 4ünde olmam gerekirdi. Cİnsel ilişkide eşim dışarıya boşaldı o gün korunamadık henüz çok erken olduğunu düşünüyoruz. bugün 8 gün geçti 2 gün önce pahalı bir markanın gebelik testini yaptım sonuç negatif çıktı. Sabah başka bir markanınkini yaptım yine negatif çıktı. Hamile olabilirmiyim yoksa strestten mi adet görmüyorum :KK43: Tövbeler olsun bi daha korunmasız ilişkiye :KK43:

Adet gecikmesinin tek sebebi hamilelik değil. Testlerde negatif gösteriyorsa ihtimal düşük. Ancak idrar testleri her zaman doğru söylemiyor. İçinin rahat etmesini istiyorsan bir kan testi ile netleştirebilirsin. Ama gecikmen devam ediyorsa bi doktora görünmen uygun olacaktır.

Arkadaşlar geçen Aralık ayının 6sında adet görmüştüm ve genellikle 2 gün erken oluyorum yani bu ayın 4ünde olmam gerekirdi. Cİnsel ilişkide eşim dışarıya boşaldı o gün korunamadık henüz çok erken olduğunu düşünüyoruz. bugün 8 gün geçti 2 gün önce pahalı bir markanın gebelik testini yaptım sonuç negatif çıktı. Sabah başka bir markanınkini yaptım yine negatif çıktı. Hamile olabilirmiyim yoksa strestten mi adet görmüyorum :KK43: Tövbeler olsun bi daha korunmasız ilişkiye :KK43:
Ben stresten olduğunu düşünüyorum aynı şeyi bende yaşadım yinede kan testi en güvenlisi..

Back