• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

LÜTFEN YARDIM EDİN HAMİLE MİYİM

sude_11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2021
7
1
1
25
6-10ocak arası regl oldum. 12 ocakta erkek arkadaşımla korunmasız ilişkiye girdim 1 saat içinde ertesi gün hapı kullandım. daha sonra 17-22 ocak arası tekrar kanamam oldu. 2 gün önce hala regl olmadıgım için kan testi yaptırdım 0,100 çıktı. reglimin çok gecikmesi ve o ara kanama beni meraklandırdı

6-10ocak arası regl oldum. 12 ocakta erkek arkadaşımla korunmasız ilişkiye girdim 1 saat içinde ertesi gün hapı kullandım. daha sonra 17-22 ocak arası tekrar kanamam oldu. 2 gün önce hala regl olmadıgım için kan testi yaptırdım 0,100 çıktı. reglimin çok gecikmesi ve o ara kanama beni meraklandırdı
merhaba öncelikle 12 ocakta cok büyük ihtimal daha yumurtlamamıştınız bile, ikinicisi ertesi gün hapı varsa bile büyük oranda engelliyor hamile olduğunuzu sanmıyorum. Diğer yandan regl gerçekten çok gecikmiş ama ertesi gün hapları çok yoğun hormon olduğu için aslında pek kullanmamak gerekiyor, hormon düzeninizi bozmuş ve ara kanama ile regl düzensizliğine sebep olmuş olabilir. Öyle birşey varsa bir sonraki döngüde düzelecektir. Ama hamile olsanız mutlaka kan değeriniz çıkardı hamileliği stres yaparsanız da hormonlar bozulur daha çok psikolojik olarak, değilsiniz bence.

Back