- 23 Aralık 2017
- 109
- 82
- 29
- Konu Sahibi Jessiewinston
2 yillik evliyim ve 23 yaşındayım. 2 yıldır geri çekme yöntemiyle korunuyoruz eşimle. Bazende adet takvimine göre korunmadan direkt olarak yapıyoruz. Bu ay içinde sanırım ovulasyon zamanları da dahil 4 5 kere ilişkimiz oldu ve geri çekmeyle korunduk. Adetime şuan 2 gun var dunden beri kasıklarımda batma midemde hafif iç bulantılar var. Geçen sene adetim 15 gune kadar geciktigi cok zaman oldu psikolojik olarak. Bütün hamilelik belirtilerini yaşadım saçma bi şekilde. Ama maalesef olmadı. Normalde İşkembe çorbasını asla icemem ve kokusuna dayanamam evde hic yaptirmadim ama bu ara yemeye basladim ve surekli canım istiyor. Ve sürekli limon yiyorum kabuklu kabuklu. Son 3 aydir hamilelik tamamen kafamdan çıkmıştı taa ki dün gördüğüm ruyaya kadar. 3 kez test yapmistim ve pozitifti. Anlamina baktigimda da evli kadın için hamilelik yazıyordu. Ruyaya gore hareket edilmez biliyorum ama içimde bi kuşku var işte. Birazda sabırsız bi insanım. Kayinvalidemde eşime bu yontemle hamile kalmış. Bi yandan cok istiyorum psikolojik olarak hep buna bagladim kendimi ama son 3 aydir aklima gelmedi hic. Ruyayida görünce içten içe merak sardı beni. Suanda kasiklarima agrilar girip çıkıyor. Idrar biraz siklasti gibi. Deneyimli annelerden ablalarimdan akıl almak isterim :) yardim ederseniz çok makbule geçer. Umarım bir an önce birisi okur cok heycanlandim :)