Bebek Beslenmesi lütfen yardım edin..ek gıda

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

derryates

Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2013
103
19
18
34
İzmir
Merhaba..
Siteye yeni üyeyim dolayısıyla beni burda
Pek kimse kaile almiyor :( daha önce bi konu açtım ancak kimse oralı bile olmadı..umarım bu sefer yardımcı olursunuz zira gerçekten ciddi anlamda yardıma ihtiyacım oldugunu düşünüyorum.temmuz annesiyim.oglum bugün 5 ay 1 haftalk oldu.sadece anne sütü ile beslendi sadece 2 haftadir dktorunun tavsiyesiyle bazi şeylerin tadina baktirdim ve yedirdim kaşık mamalarndan.perşembe günü işe başliorum ogluma hala bi rutin oluşturabilmiş değilim. ögle yemegimde eve gelicem emzirmek için evim ofisime yakn olduğu için ama zaten suçluluk duygusu içinde yasıorum bırakp gideceğim için bide bu ek gıda sorunu yani ona bi rutin düzenleyememiş olmam delirmeme sebep olucakmış gibi hissetmeye başladım lütfen tecrübeli annelerden yada benim kadar gergin olmayan anneler yalvarırım yardmcı olun.çok tşk ederim şimdiden hepinize..umarm görmezden gelmezsiniz beni..

Kati gida cok onemli bence.bakici mi yoksa anane babanne mi bakacak.cunku her bakici o rutini olusturmak icin caba sarfetmiyor.bi de tam bu kati gida zamaniyla annesinden ayrilmasi ayni zzmana gelmis.tepki olarak ek gidayi reddetmez umarim.biraz daha izni uzatma imkanin olsa iyi olurdu.ben de cok stresli bi anneyim cok dikkat ederim oglum 11 aylik ucretsiz izne ayrildim.sana tavsiyem imkanin varsa iznini uzat...

evde olsaydınız bekleyin derdim ama olamayacağınız için mecbur ek gıda olacak.İşe gitmeden emzirirsiniz. 2.5 saat kadar sonra bakıcı kahvaltı verir.( yumurta sarısı,evde hazırlayacağınız bisküvi,ıslatmak için de meyve suyu ,6.aydan sonra içine tahin,ceviz içi de eklersiniz)Öğle arası gelince yine emer.Öğleden sonrası için süt sağıp bıraksanız iyi olur aslında.Küçük çünkü.Sonra acıkınca hazırladığınız sebze püresini veya yoğurdunu yiyebilir.

Zannediyorum benim bu sitenin kullanımını öğrenmem zaman alıcaķ =) tşk.ederim sizlere cvplarnź için öncelikle.biraz ek gida sorunu çözdük işede başladm ylbasndan sonraki persembe.fazla abarttk aslnda biraz ama bi rutin oluştrdun oğlumfan da allah razı olsun beni pek skıntıya sokmadı.sabah 8:30 gibi emziyorm 10 10:30 gibi annem ona 2 bebek biskvisi içine bi c.kaşıği pekmez 2 ç.k çekilmiş ceviz bi kaşık labne peyniri 30 ml.kadr da kendi sütümden koyup yediriyor.yannda da 2 ç.k rafadan yumurta veriyor.hiç rddetmedi ateş.2 gün öglenleri gelip emzirdim.14:00 gibi elma ve armt rendeleyip yedirdik.17: 00 gibide kendi yaptığimz yoğurdü yedirdik.dedimya benim prensim zaten bugüne kadr sadece sütümle beslenmesine rağmen 9.5 kiloydu.hiç reddetmedi bu yedurdiklerimizi.şimdi korkumuz obez olmamasnı sağlamak=)) doktoru anne sütü alıyorken sķıntı yapmayn mama deik bu diyordu.ancak şimdi biraz durdurmamz lazım diye düşünüyorm.bu arada temmuz anneleri ile tüm sıkıntü ve sevinçlerimiz neredeyse ortak olacağından bişey bildirmek istiyorum.OSANİT diye tamamen bitkisel bi ilaç getirttim almanyadan.orada bi kaç arkadaşm kullanmış diş cıkqrmalarna ateşsiz agrısıź sıkntısız yani, yardmcı oluyormuş.ben aldm ama henüź kullanmadm fakat dedim ya kullanan arkadaşlarm var.umarm okuyanlara biraz yardımım dokunur.

Back