- 11 Ağustos 2018
- 16
- 3
- 6
- 26
- Konu Sahibi Wewerelost
-
Yardim etmek istemiyorsaniz yazmayin. Iyi gunler.Yıldız alın
Çok mu zor gerçekliği olup olmadığını araştırmak gayet ciddi bir yorum yaptım geçtiğimiz senelerde çok yakın bir arkadaşıma almıştım çok da hoşuna gitmişti istediğim konuya da istediğim yorumu yazarım kararı size bırakan olmadıYardim etmek istemiyorsaniz yazmayin. Iyi gunler.
Ceza mi aliniyor? Bilmiyordum ki ben.Canim iki kere ayni konuyu actin ceza alacaksin bnden demesi
Yani belli bir gune kadar siteden uzaklastriliyorsunCeza mi aliniyor? Bilmiyordum ki ben.
Nasıl yani,anlamadım ve cok merak ettimÇok mu zor gerçekliği olup olmadığını araştırmak gayet ciddi bir yorum yaptım geçtiğimiz senelerde çok yakın bir arkadaşıma almıştım çok da hoşuna gitmişti istediğim konuya da istediğim yorumu yazarım kararı size bırakan olmadı
İnternet üzerinden gökyüzünden yıldız alıyorsunuz sertifikası falan geliyor yıldıza onun ismini veriyorsunuz gelen karekodla yıldızı takip falan ediyorsunuz hoş geliyor bana böyle şeylerNasıl yani,anlamadım ve cok merak ettim☺
Ya kizima almaliyimİnternet üzerinden gökyüzünden yıldız alıyorsunuz sertifikası falan geliyor yıldıza onun ismini veriyorsunuz gelen karekodla yıldızı takip falan ediyorsunuz hoş geliyor bana böyle şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?