• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardım edin düşüncelerinize ihtiyacım var..

pembesevil

Mutluluktan-uçuyor
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2011
104
1
46
İstanbul
Arkadaşlar aranızda yeni sayılırım ben ama bi samimiyet hissettim size yılbaşı için arkadaşıma alacağım hediye konsunda danışmak istiyorum ben alıcağım hediyeyi buldum internet üzerinden alıcam seçtiğim ürün benim için bütçesi bakımından uygun geriye sizin düşünceleriniz kalıyor :)) parfümün ismi bvlgari pour homme-100ml-pmedt bu aratın isterseniz bu şekilde bana düşüncelerinizi söyleyin erkek arakaşım beğenirmi acaba :P yorumlarınızı bekliyorum

Arkadaşlar aranızda yeni sayılırım ben ama bi samimiyet hissettim size yılbaşı için arkadaşıma alacağım hediye konsunda danışmak istiyorum ben alıcağım hediyeyi buldum internet üzerinden alıcam seçtiğim ürün benim için bütçesi bakımından uygun geriye sizin düşünceleriniz kalıyor :)) parfümün ismi bvlgari pour homme-100ml-pmedt bu aratın isterseniz bu şekilde bana düşüncelerinizi söyleyin erkek arakaşım beğenirmi acaba :P yorumlarınızı bekliyorum

Bence parfum cok banal; Teleskop ise yıl basinda cok anlamli, cunku, sonucta yilbasi astronomik bir hadise.

aaaaaa bende eşime parfüm alayım parfümü bitmişti yastığının altına koyarım süpriz olur hem
düşüncen güzel ama önceliği erkek arkadaşın yapsın bakalım o gün neler planlamış özel olarak

Merhaba Pembesevil,
Bence bir erkeğe alınabilecek en hoş hediyelerden biri parfümdür. Eşime en çok parfüm deodorant ve duş jellerinden oluşan kofre içerisinde 3 lü yılbaşı setlerinden alırım. Erkek akadaşının parfüm zevkini biliyorsan, internetten almak istediğin parfümün kokusunu biliyorsan ve orjinalliğinden eminsen bence çok güzel bir hediye olur. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Sevgiler

Back