Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maalesef idrarı fazla damlatmışsınız test negatif gibi...Kızlar pkoluyum, adetim 4 gün geçince test yaptım test 45 dk içinde bu hali aldi . Yeniden test yapmaya cesaretim Yok nolur fikir verinEki Görüntüle 2285975
Bende öyle düşünüyorum canım sağol cevabın içinMaalesef idrarı fazla damlatmışsınız test negatif gibi...
Bu ay takip etmedim malesef adet olup hormon tahlilleri filan yapıp bidahaki ay aşılama olucaktım malesef adette olamadımİdrar fazla damlamış, test negatif. Pcosta adetinizin kaç gün geçtiğini değil, yumurtlamanız üstünden kaç gün geçtiğini baz alın. Böylelikle 30 günü geçen döngüde hemen hamilemiyim diye umutlanmamış olursunuz. Bende pkosluyum, adetim 34 35 günü bulur hep.
Sağol canım cevabın içinTest bozuk ikinci çizgi olması gereken yerde değil malesef negatif.
Ortalama yumurtlama tarihini hesapla. Bi kan ver. Gerekirse tarlusal içip adet olursun öyle başlarsın tedavine.Bu ay takip etmedim malesef adet olup hormon tahlilleri filan yapıp bidahaki ay aşılama olucaktım malesef adette olamadım
Tarlusal alıcam mecbur canım, gecikmenin 13. Günü kasıklarıma sancı giriyorOrtalama yumurtlama tarihini hesapla. Bi kan ver. Gerekirse tarlusal içip adet olursun öyle başlarsın tedavine.
Kan ver önce garanti olsun.Tarlusal alıcam mecbur canım, gecikmenin 13. Günü kasıklarıma sancı giriyor![]()
Cesaretim yok malesef canim, sen tedavi görüyor musunKan ver önce garanti olsun.
Ben 2 kez aşılama oldum. Düşük yaptım. Mayıstada kimyasal gebelik geçirdim. Eylüle kadar ara verdim. Kendim deniycem.Cesaretim yok malesef canim, sen tedavi görüyor musun
Geçmiş olsun rabbim inşallah tekrardan nasip ederBen 2 kez aşılama oldum. Düşük yaptım. Mayıstada kimyasal gebelik geçirdim. Eylüle kadar ara verdim. Kendim deniycem.
Daha önce gebe kaldınız mıBende pcoluyim suan 2 gun geciktim. 35 gunu geçmeden test yapmiyorum. Tam teat yapiyorum o gun regl oluyorum. (ebekBistemiyorum ben suan)
Kaçıncı aşılama tuttuBen 2 kez aşılama oldum. Düşük yaptım. Mayıstada kimyasal gebelik geçirdim. Eylüle kadar ara verdim. Kendim deniycem.
2. aşılamam tuttu. 6 haftalıkken düşük yaptım maalesef. Düşükten sonra 1 kez adet oldum. 2.de kimyasal gebelik geçirdim.Kaçıncı aşılama tuttu
İnşallah sağlıklı bir şekilde tekrar nasip olur2. aşılamam tuttu. 6 haftalıkken düşük yaptım maalesef. Düşükten sonra 1 kez adet oldum. 2.de kimyasal gebelik geçirdim.