Gebeliğe Hazırlık Lütfen yardım edin 😞😞😞

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nurrhanm

Evvela sabır...
Kayıtlı Üye
12 Mart 2019
612
266
103
Kızlar pkoluyum, adetim 4 gün geçince test yaptım test 45 dk içinde bu hali aldi . Yeniden test yapmaya cesaretim Yok nolur fikir verin 😢😢
IMG_0746.JPG

İdrar fazla damlamış, test negatif. Pcosta adetinizin kaç gün geçtiğini değil, yumurtlamanız üstünden kaç gün geçtiğini baz alın. Böylelikle 30 günü geçen döngüde hemen hamilemiyim diye umutlanmamış olursunuz. Bende pkosluyum, adetim 34 35 günü bulur hep.

İdrar fazla damlamış, test negatif. Pcosta adetinizin kaç gün geçtiğini değil, yumurtlamanız üstünden kaç gün geçtiğini baz alın. Böylelikle 30 günü geçen döngüde hemen hamilemiyim diye umutlanmamış olursunuz. Bende pkosluyum, adetim 34 35 günü bulur hep.
Bu ay takip etmedim malesef adet olup hormon tahlilleri filan yapıp bidahaki ay aşılama olucaktım malesef adette olamadım

Bende pcoluyim suan 2 gun geciktim. 35 gunu geçmeden test yapmiyorum. Tam teat yapiyorum o gun regl oluyorum. (ebekBistemiyorum ben suan)

Ben 2 kez aşılama oldum. Düşük yaptım. Mayıstada kimyasal gebelik geçirdim. Eylüle kadar ara verdim. Kendim deniycem.
Geçmiş olsun rabbim inşallah tekrardan nasip eder 🙏🏼 İkiz senem bitti hiçbir şekilde gebe kalamadim. Temmuzda aşılamaya niyetlendim oda bu gidişle ertelenecek , eşim tarlusal kullanmamı istemiyor. Kendiliğinden ol hormon Alman diye. Bekliycem mecbur canım

Back