• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güneş Kremleri lütfen yardım edin daha fazla bronzlaşmak istemiyorum

Güneş kremleri, bronzlaşma
Eczaneden LaRoche' un 50+spf güneş kremini almanı öneriyorum. Güneşe çıkmadan 20dk evvel sürersen kesinlikle kararmazsın.
 
ben sebamed 50 faktör güneş kremi kullanıyordum cok güzel koruyodu.yarım saat öncedn dısarı cıkmadan sürüyosun ama cildin yaglıysa sivilce yapıyo bn bu yuzden niveanın güneş koruyucusuna gectim.onu daha yeni aldıgım için ve akşam 5 ten sonra niveayı kullandıgımdan henüz yorum yapamıyorum.sebamedi gündüz 12 gibi filan kullanmıstım hiçte yanmıyordum.
 
esmer tenlilere 50 faktör alerji yada yara yapabılıyor canımmm doktor tavsıyesıne göre kullanmanı önerırımmmm......
 
Back
X