lütfen yardım edin çok korkuyorum

gnrayc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2015
2
0
34
Meraba arkadaşlar nolursunuz yardım edin. Nişanlımla 19 ocakta ilişkiye girdik içime değil kuyruk sokumuma boşaldı sonra pantolonumu giymek durumunda kaldım yaklaşık 5 dk sonrada o bölgemi temizledim. Bu olaydan sonra 7 şubatta hasta oldum gayet normal bi şekilde. Ocak ayındada 4ünde regl olmuştum. Geçen ayda çok stres yaptım çok ağladım üzüldüm o yüzden gecikti diye düşünüyorum. İçime boşalmadı anca bu zevk suyunun hamile bırakma ihtimali kaç? Ve o spermlerin kuyruk sokumumdan kayarak vajinama girme ihtimali? Ve reglimi de oldum gayet normal renkte normal uzunlukta ve miktarda bu ay ağrım falan yok regl için geçen ayda olmadı. Hamileliğe dair hiçbir belirtide yok bulantı kusma vs. Sonuçta olayın üstünden 2 aya yakın süre geçti belirti olması gerekirdi değil mi? Sizce hala hamile kalma ihtimalim varmıdır?nolursunuz yardım edin 1 aydır ağlıyorum çok kötü durumdayım yardımlarınıza muhtacım. idrar testi yapsam kesim bir sonuç verir mi? Ve bu ayda regl olursam hamilelik riskim tamamen ortadan kalkarmı? Nolursunuz yardımcı olun

Hamile değilsiniz, hamile olma riskinizde yok ama bundan sonra nişanlınızla ilişkiye girerseniz hamile kalmayacağınız anlamına gelmez.
Illa birşeyler yaşayacağım diyorsanız jinekoloğunuza muayene olup doğum kontrol hapı kullanmalısınız.

Sonradan panik yapıp pişmanlık yaşayacağınız şeyler yaşamamalısınız.

X