• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardım edin çok kararsızım:(

elifim_46

Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2012
11
0
16
Ankara
Ben geçen sene geciktirici kullandıktan sonra ki adet dönemimde,vajinamdan elimden daha büyük bir et parçası çok sancılı bir şekilde düşmüştü. İnternette yazanları okudum kimisi kızlık zarına zarar verir kimisi de kızlık zarına zarar vermez diye yazmıştı ben de çok kafama takmadım açıkçası. Daha önce ilişkiye girmemiştim 8aydır sevgilimle sürtünme yoluyla ilişkiye giriyoruz içine girmiyodu hiç bi zaman geçen gün 3 cmden fazla içine soktu ama ben acı hissetmedim ve kanamada olmadı. Şimdi düşünüyorum o zamanki et parçasından kızlık zarım yırtılmış olabilir mi ?

Bir sorum daha olucak ben bir jinekoloğa gidip bakirelik muaynesi olduğumda bu sisteme geçer mi ? Daha sonra karşıma çıkarmı??

Ben geçen sene geciktirici kullandıktan sonra ki adet dönemimde,vajinamdan elimden daha büyük bir et parçası çok sancılı bir şekilde düşmüştü. İnternette yazanları okudum kimisi kızlık zarına zarar verir kimisi de kızlık zarına zarar vermez diye yazmıştı ben de çok kafama takmadım açıkçası. Daha önce ilişkiye girmemiştim 8aydır sevgilimle sürtünme yoluyla ilişkiye giriyoruz içine girmiyodu hiç bi zaman geçen gün 3 cmden fazla içine soktu ama ben acı hissetmedim ve kanamada olmadı. Şimdi düşünüyorum o zamanki et parçasından kızlık zarım yırtılmış olabilir mi ?

Bir sorum daha olucak ben bir jinekoloğa gidip bakirelik muaynesi olduğumda bu sisteme geçer mi ? Daha sonra karşıma çıkarmı??

vajinandan nasıl et düşüyor? mesajın çok saçma olmuş hiçbir şey anlamadım çocuk mu düşürdün naptın?

Bu konuda bilgim olsa zaten gelip buraya yazmazdım. Daha önce ilişkiye girmedim böyle birşey olma ihtimali yok kendimden emin olmasam bu kadar kesin konuşmazdım.

sürtünerek bazı şeyleri yaşamayı bildiğine göre böyle saçma soruları da bilmen gerekir,
bilmiyorsanda buraya yazıp zaman kaybedeceğine doktora git biran önce

ayrıca şunuda söylemeden edemeyeceğim,8 aydır sürtünüyormuşsun normal bir durummuş gibi
normal bir durumsa kızlık zarının senin için bir önemi olmamalı nie o kadar kafana taktın ki ???

Son düzenleme:
arkadaşımın da başına gelmişti böyle bişey.. ve kan gibi değil açık pembe demişti.. ama senin bahsettiğin kadar büyük bir parça değilmiş , elimden daha büyük demişsin.. :53: kızlık zarını flan sonra düşün , kesinlikle doktora görünmelisin..

Kan pıhtısı olabilir, et değildir. Benim başıma da gelmişti. İlişki vs durumlarım da yoktu, o zamanlar daha 12 yaşlarındaydım. Ama dediğiniz miktarda olmaması lazım.

Adet döneminde olan küçük küçük kan pıhtılarım zaman zaman oluyor bu çok daha büyük ve et parçası gibi beyazdı.

Valla bilemedim ki canım yaa. Biz buradan ne desek afaki kalır. Jinekoloğa git, muayene ol. En doğrusunu doktorlar söyler sana. Şüphelerle kendine eziyet etme.

MRHS adlı sistemde randevu geçmişin görünür sadece. Kadın hastalıkları branşına sadece bu tür muayeneler için gidilmiyor. Zaten senden başkası da görmez şifreni vermezsen. Sana ait bu tür bilgilerin sürekli biçimde saklanması, paylaşılması hasta haklarının açık ihlalidir. Öyle bir şey olmaz. Rahat ol. Sağlığını ihmal etme.

Son düzenleme:
ben bir süredir doğum kontrol hapı kullanıyorum ve geçen adetimde senin bahsettiğin şekilde bir et parçası geldi
benim de başıma ilk kez geldi, pıhtılaşma bende de oluyodu ama bu ilk kez oldu
büyük ve böyle sünen birşeydi.. ben de araştırdım ve arkadaşlarıma da sordum adet döneminde bunu yaşayan oluyormuş arada
sanırım adetle birlikte rahim de temizlendiğinden böyle kalıntılar gelebiliyormuş
o nedenle ben ikna oldum ve doktoruma sormadım.. üzerinden 1 yıl geçmiş senin de kızlık zarı ile bir ilgisi yoktur
yani geciktiricinin kızlık zarını bozması gibi bir ihtimal ilk kez senden duyuyorum
tam ilişki yaşanmadığından kanamn olmamıştır ya da kızlık zarın esnek yapıda olabilir
bence sen bi doktora git hem bu gelen parçayı sor hem de için rahat etmeyecekse kızlık olayını da sor ama bence bozulmamıştır
geçmiş olsun

bugün gitmeyi planlıyordum fakat sabah adet oldum :S kafamı kurcalamasındansa öğrenmem en iyisi olacak cevap yazdığınız için teşekkür ederim.

iyi de öyle bir et nasıl oluyorda düşüyor senin benzettiğini anca çocuk düşürenler yaşıyo

elin kadar mı et parçası düşürdün
doktora gıtmedın mı ondan sonra
normal degıl oyle et parcası dusurmek gecıktırıcı yuzunden oldugunu sanmıyorum

Back