• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardım edin çaresizim :(

hayal_hayal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2012
195
2
46
Eskişehir
merhaba arkadaslar 2,5 yıldır çocugumuz olmuyodu 1 asılama oldu sonuç negatif tekrar tedaviye basladık doktor önce bi gebelik testi yapalım dedi neolur neolmaz diye adetime 5 gün varken hamile kaldıgımı ögrendim normal yollarla 8 gün sonrada düşük yasadım kjimyasal gebelik dedi doktorum şimdi neyapacagımı bilmiyorum üzülüyorum bebegimi kaybettim seviniyorum hamile kalabiliyorum eşimödede bendede problem yok yok neyapmalıyım sizce akışına bırakayım normal yollamı deneyelim yoksa tedaviyemi baslamalıyım tekrar sizin basınıza böyle bişi geldimi tekrar normal yollarla hamile kalabilirmiyim bilginiz varsa lütfen yardım edin

kalırsın tabi niye kalamayasın allah isterse olur hicbirşeyin kesinligi yoktur yani bazen hicbi sorun yoksa da olmadıgı oluo yada cok sorunlu bir ciftin bebegi olabilio allahın işi bu gönlünü ferah tut kalırsın yine inşallah bende kimyasal yasadım simdi gebeyim allaha şükür rahat ol stres yapma sakın en büyük düsmanı stres cünkü ben kafamdan attıgım ay hamile kaldım yeniden 3 asılamam vardı benimde

kalırsın tabi niye kalamayasın allah isterse olur hicbirşeyin kesinligi yoktur yani bazen hicbi sorun yoksa da olmadıgı oluo yada cok sorunlu bir ciftin bebegi olabilio allahın işi bu gönlünü ferah tut kalırsın yine inşallah bende kimyasal yasadım simdi gebeyim allaha şükür rahat ol stres yapma sakın en büyük düsmanı stres cünkü ben kafamdan attıgım ay hamile kaldım yeniden 3 asılamam vardı benimde
Kimyasal gebelikten sonra tekrar nezaman hanile kaldın bide korunmaya gerek varmı düşükten sonra doktor bana gerek yok demişti ama internetten okudum 2 ay korunun diyo

Kimyasal gebelikten sonra tekrar nezaman hanile kaldın bide korunmaya gerek varmı düşükten sonra doktor bana gerek yok demişti ama internetten okudum 2 ay korunun diyo

korun tabi ben 4 ay korundum sakın hemen kalma bünye altüst olkuo kimyasaldan 1 yıl sonra hamike kaldım tekrar

Bence iyi tarafından bakmak lazim.hamile kalabileceğini gördün.ben öyle düşünmüştüm ve kimyasaldan 2 ay sonra hamile kaldim.simdi 3aylik oğlusumuz var.

Back