Lütfen yardım edin ...bursalı arkadaşlar?

_KaRa_KisSs_

umutlu bekleyiş
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2010
54
0
36
Bursa
ARKADAŞLAR 9HAFTALIK HAMİLEYİM KENDİME KALICI DOKTOR VE İYİ BİR HASTANE ARIYORUM ARKADAŞLAR ZÜBEYDE HANIMDAN ZİYA ÇETİN HAKKINDA ÇOK İYİ BULGULARA RASLADIM HERKEZ ÇOK MEMNUN AMA HASTANE HİJEN AÇISINDAN NASIL BİLEN VARMI VEYA ŞEVKET YILMAZDAN İYİ BİR DOĞUM UZMANI BİLEN VEYA ÖNEREBİLECEĞİNİZ SİGORTA HASTANESİ VARMI LÜTFEN YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM ÇARŞAMBA KONTROLE GİTMEM LAZIM İLK GEBELİĞİM İYİ BİR HASTANE İYİ BİR DOKTOR İSTİYORUM LÜTFEN BENİ BİLGİLENDİRİN ... TŞKLER...

gözün kapalı git ziya çetine :))
ben bursada yaşıyorum neredeyse gitmediğim doktor kalmadı ama yok yok yok onun gibi bi doktor yok

ben de bursada çok doktor aradım. insancıl bir doktor arıyorsan kesinlikle ziya çetine gitme. benim onunla ilgili hiç iyi bir anım yok. şevket yılmazda nihat göke gittim çok ilgili bir doktor. ben iki gün önce gittim ve memnun kaldım. bu yalnızca benim tavsiyem. doktor hakkındaki düşünceler kişiden kişiye değişiyor.

insancıl derken???
bende bursada çok doktora gittim arkadaşım herhalde herkezin memnuniyeti farklı inanılmaz seviyorum ziya beyi çok beyefendi işinin ehli saat kaçta ararsan ara ev tlfdan her zaman çok güzel davranıyor kesinlikle ve kesinlikle maddi düşkünlüğü yok ben o kadar çok arkadaşımı yönlendirdim ki hepsindende teşekkür telefonları aldım böyle iyi bi doktorla buluşturduğum için onları açıkçası sizin böyle demeniz beni oldukça şaşırttı...

dediğim gibi doktor memnuniyeti kişiden kişiye değişir. bursalı değilim burada görev yapıyorum, öğretmenim. ismini bu forumda araştırırken buldum ve gittim kendisine.ben kendim birebir zübeyde hanım hastanesinde onunla sorun yaşadım.ama çok büyük bir hayal kırıklığı ağlayarak çıktım hastaneden. tamamen davranışlarından dolayı ama.saygısızlık hat safhadaydı.. ve kendisini de şikayet ettim. ben önermiyorum. tabi herkesin kişisel tercihi...

bende bursada bahar hastanesine gidiyorum
ilk hamileliğimde nagihan hanımdı doktorum
şuanki gönül hanım
bahar hastanesinden çok memnunum

Son düzenleme:
Hayli bir araştırmadan sonra ZİYA ÇETİN 'e gitme kararı aldım 2hafta önce gittim gerçekten çok ilgili açıklayıcı ve sıcak kanlı bir doktor ben çok ama çok memnun kaldım bu hafta tekrar gidicem güvenilir tavsiye ederim daha önce 3..4 tanıdığıma doğum yaptırdı hepside çok memnun kaldı bende iyiki ziya bey'e gitmişim yorum yapan arkadaşlar Çok tşk ederim :)

ziya çetin artık zübeyde hanım doğum evinde değil özel muayanesinde bakıyor konurda doğum yaptırıyor bilginize ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…