Lütfen yardım edin böyle olan oldumu

gamze4020

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2024
40
5
1
25
Merhaba kızlar benim adet zamanı 3 gün geciktim lekelenme oldu 2 gün çok açık pembe sürdü 2 gün gece kesildi 1 pedi doldurmaz gelen göğüslerim şiş kasık bel ağrım var bugün test yaptır böyle çıktı sizce hamilemiyim ?

Beta-hCG değeriniz 1,20 mIU/mL ve referans aralığı 0-5 mIU/mL olarak belirtilmiş. Bu değer, genellikle gebelik olmadığı anlamına gelir.

Ancak, çok erken bir gebelik söz konusuysa veya emin olmak istiyorsanız, birkaç gün içinde testi tekrarlamak veya bir doktora danışmak iyi bir fikir olabilir. adet gecikmesi varsa ve şüpheleniyorsan, kan testi tekrar ettirerek veya idrar testi yaparak kesinlik kazanabilirsin

Yapay zeka böyle dedi.

Büyük ihtimal enfeksiyon kaptin hakkında hayirlisi olsun.

Teşekkür ederim canım gene hayal kırıklığı

Şuan için negatif ama regl olmadığın sürece şansın var demektir canım belli olmaz biraz dhaa geciksin adetin bekle bence. O yerleşmesi kanaması da olabilir. 7 günden sonrası gecikmende kan ver bence acele etme. Sürekli kana gitmek zorunda kalirsin

Teşekkür ederim canım gene hayal kırıklığı
İnsan vücudu çok farklı bir sisteme sahip stres olduğun zaman kendini kapatiyor o yüzden ne kadar zor olsa da akışına bırak herhangi bir sağlık sorununuz yoksa cinsel ilişkinizi görev -sonuc ilişkisi olarak yaşamayın hakkınızda hayırlısı olsun Allah aratmadan kucağına almayı nasip etsin.

Doğru diyorsun hayırlısı inşallah öyledir çok istiyorum

Amin inşallah olabilir benimki bi umut 1,20 olunca

Bende çok istiyorum ama 10.ayimdayim tık yok rabbim gönlümüze göre hayırlısıyla nasip etsin biara reglime 7 gün kala bu değerini kendimde gördüm hemşire haftaya kadar regl olmazsan gel ama büyük ihtimalle artmaz demişti. Dediği doğru çıktı artmadı. Ama artanlari da çok duydum. Senin gecikmen var o lekelenme var o yüzden ihtimal verdim umarım yanilmayiz. Stres heyecan yapma başka şeylerle oyalan hatta gerekirse buraya bile çok girip biseyler okuma 8.gun gidip kan ver

Aynen bende çok okudum umarım ikimizindr dileği gerçekleşir istediğimiz için olmuyor takmıcan ama olmuyor işte çocuksuzda allahım yardımcımız olsun çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…