Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Büyük ihtimal enfeksiyon kaptin hakkında hayirlisi olsun.Merhaba kızlar benim adet zamanı 3 gün geciktim lekelenme oldu 2 gün çok açık pembe sürdü 2 gün gece kesildi 1 pedi doldurmaz gelen göğüslerim şiş kasık bel ağrım var bugün test yaptır böyle çıktı sizce hamilemiyim ?Eki Görüntüle 3553206
Teşekkür ederim canımBeta-hCG değeriniz 1,20 mIU/mL ve referans aralığı 0-5 mIU/mL olarak belirtilmiş. Bu değer, genellikle gebelik olmadığı anlamına gelir.
Ancak, çok erken bir gebelik söz konusuysa veya emin olmak istiyorsanız, birkaç gün içinde testi tekrarlamak veya bir doktora danışmak iyi bir fikir olabilir. adet gecikmesi varsa ve şüpheleniyorsan, kan testi tekrar ettirerek veya idrar testi yaparak kesinlik kazanabilirsin
Yapay zeka böyle dedi.
Şuan için negatif ama regl olmadığın sürece şansın var demektir canım belli olmaz biraz dhaa geciksin adetin bekle bence. O yerleşmesi kanaması da olabilir. 7 günden sonrası gecikmende kan ver bence acele etme. Sürekli kana gitmek zorunda kalirsinMerhaba kızlar benim adet zamanı 3 gün geciktim lekelenme oldu 2 gün çok açık pembe sürdü 2 gün gece kesildi 1 pedi doldurmaz gelen göğüslerim şiş kasık bel ağrım var bugün test yaptır böyle çıktı sizce hamilemiyim ?Eki Görüntüle 3553206
İnsan vücudu çok farklı bir sisteme sahip stres olduğun zaman kendini kapatiyor o yüzden ne kadar zor olsa da akışına bırak herhangi bir sağlık sorununuz yoksa cinsel ilişkinizi görev -sonuc ilişkisi olarak yaşamayın hakkınızda hayırlısı olsun Allah aratmadan kucağına almayı nasip etsin.Teşekkür ederim canımgene hayal kırıklığı
Doğru diyorsun hayırlısı inşallah öyledir çok istiyorumŞuan için negatif ama regl olmadığın sürece şansın var demektir canım belli olmaz biraz dhaa geciksin adetin bekle bence. O yerleşmesi kanaması da olabilir. 7 günden sonrası gecikmende kan ver bence acele etme. Sürekli kana gitmek zorunda kalirsin
Amin inşallah olabilir benimki bi umut 1,20 oluncaİnsan vücudu çok farklı bir sisteme sahip stres olduğun zaman kendini kapatiyor o yüzden ne kadar zor olsa da akışına bırak herhangi bir sağlık sorununuz yoksa cinsel ilişkinizi görev -sonuc ilişkisi olarak yaşamayın hakkınızda hayırlısı olsun Allah aratmadan kucağına almayı nasip etsin.
48 saatte bir ciddi artış oluyormus regl olmazsan diğer arkadaşın dediği gibi 3-5 gün sonra tekrarla .Amin inşallah olabilir benimki bi umut 1,20 olunca
Tekrarlıcam umarım çıkar48 saatte bir ciddi artış oluyormus regl olmazsan diğer arkadaşın dediği gibi 3-5 gün sonra tekrarla .
Aynen bende çok okudum umarım ikimizindr dileği gerçekleşir istediğimiz için olmuyor takmıcan ama olmuyor işte çocuksuzda allahım yardımcımız olsun çok zorBende çok istiyorum ama 10.ayimdayim tık yok rabbim gönlümüze göre hayırlısıyla nasip etsinbiara reglime 7 gün kala bu değerini kendimde gördüm hemşire haftaya kadar regl olmazsan gel ama büyük ihtimalle artmaz demişti. Dediği doğru çıktı artmadı. Ama artanlari da çok duydum. Senin gecikmen var o lekelenme var o yüzden ihtimal verdim umarım yanilmayiz. Stres heyecan yapma başka şeylerle oyalan hatta gerekirse buraya bile çok girip biseyler okuma 8.gun gidip kan ver
Amin canım amin rabbim kimseyi evlatsiz bırakmasın yaşayalım o güzel duyguyuAynen bende çok okudum umarım ikimizindr dileği gerçekleşir istediğimiz için olmuyor takmıcan ama olmuyor işte çocuksuzda allahım yardımcımız olsun çok zor![]()