Doğuma Hazırlık lutfen yardim edin ben kac haftalik hemileyim kafam karisti :s

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

gulaymurat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2009
15
0
arkadaslar cok merak ediyorum bana yardimci olursaniz sevinirim son adet tarihimin ilk gunu 23/09/2009 internetten bakinca 7 hafta 2 gunluk cikiyor
ama doktorum bana asagi yukari 5 haftaliksin dedi sizce kac haftalik gebeyim luften biseyler yazin

Arkadaşım, eğer adetlerin düzenli değilse geç döllenme olabiliyor. Mesela benim adetime bakılırsa 10 gün ilerde olmam gerekir. Fakat reglim düzenli değildir. Doktor zaten kan değerine ve keseye bakıpta ne kadarlık olduğunu söylemiş. Bazılarıda küçük gibi görünüp sonradan olması gereken duruma geliyor. Kalp atışını duyman nasip olsun inşallah.

tsk ederim insallah duyarim kalbini benim adetim genelde duzenlidir en fazla 2,3 gun oynar ben bundan 1 sene once gebe kaldim ama karnimda oldu bebegin kalbi durdu 2 aylikken simdi korkuyorum bende tiroid hastaligida var

Son düzenleme:
Sonradan ilerler, bebeğin haftasını bile geçer üzülme..bende de var tiroid hastalığı..hatta ben tüm tirodi bezini aldırdım.her gün tefor alıyorum tam 13 yıldır...sorun değil bunlar canım...:teselli:

Bu ölçümler ultrasondan ultrasona ,bakan dr un eline ve ölçümüne göre değişiyor..Çok takılıp üzülme canım..opuyorumnanaktan

Benim aynı gün farklı dr lara gördündüğüm ultrason muayenelerinde bir dr 6+5 haftalı derken diğer dr 7 haftalık demişti..Oysaki 6+0 haftalıktım kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…